![]() |
שאלה| מערכת הורדות
אני מחפש מערכת של הורדות כמו האתרים downcenter ו-horadot , זה מערכת שלדעתכם
הם בנו או שפשוט קנו מערכת מוכנה ? זה מאוד חושב לי , תודה לעוזרים . |
תבדוק את המערכת הזאת
http://sibsoft.net/xfilesharing.html היא מעולה זולה יש בה הכל כולל ריבוי שרתים מומלצת מאוד אנחנו מתקינים ללקוחות שלנו והם ממש מרוצים יש אותה גם בעברית וכל השפות |
ציטוט:
אני מחפש מערכת של הורדות כמו downcenter.me ו-horadot.tv , תכנס לאתרים האלו ותבין לאיזה מערכת התכוונתי . בכ"מ תודה על העזרה. |
אה סליחה לא שמתי לב חשבתי שרצית מערכת של הורדות העלאות וכו
|
ציטוט:
אם אתה יכול לענות לי על השאלות ששאלתי באשכול , אני אשמח . |
בעבר רוב האתרים הללו היו מבוססים על מערכות בפיתוח אישי.
היום, אפשר להשיג תוצאות לא רעות באמצעות פיתוח על גבי פלטפורמות כמו וורדפרס או דרופל (בהתאמה אישית). 2 האפשרויות דורשות התערבות של מתכנת מקצועי, יהיה לך מאוד קשה להגיע לתוצר כזה לבד במידה ואתה לא בקיא בתחום. |
עד כמה שידוע לי הם משתמשים במערכת שהם פיתחו.
במידה ויש לך את הידע לאבטח ולשפר את המערכת PHPNUKE גם שם אפשר להגיע לתוצאות מאוד טובות. לפני 5/6 שנים כל אתרי ההורדות היו עובדים עם PHPNUKE להורדות (אימיול/טורנט/ישירות). אני חושב שהיא מערכת טובה אבל יש בה הרבה חורי אבטחה שצריך לתקן וכמובן להתאים אותה לצרכים שלך. בהצלחה. |
**צונזר**
|
אני לא קונה מערכות של אתרים מתחרים , אם הם היו ואם לא , אני צריך שמשהוא יבנה לי מערכת ייחודית דומה לשלם
אם יותר אופציות עבורי . |
הנושא הזה גובל מאוד בעבירה על חוקי הפורום. בינתיים החלטתי לא לסגור אותו, אבל כדי שמתמשים נוספים לא יקבלו אזהרות, אזכיר כי אין מסחר בפורום תכנות.
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 17:25. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ