![]() |
קונה| בניית אתר + עיצוב
שלום , אני מחפש משהוא שיבנה לי מערכת של תמונות + קבצים , המערכת לא מסובכת ואני רק
רוצה כאשר שבנאדם מעלה קובץ עם סיומות ספציפיות יהיה לו אפשרות לפרסם את הלינק עבור הורדה , ועבור קבצים עם סיומות מיוחדות כמו JPG או PNG שיהיה לו אפשרות לפרסם את התמונה בפורום כמו כל מערכת רגילה , ודבר אחרון שיהיה אפשרות להרשמה + להתחברות עבור פתיחת גלריות ומערכת קבצים בסיסית . זאת המערכת, אני צריך גם עיצוב , ואני רוצה לקבל את האתר מוכן בלי צורך בקידוד והכל , אתם בונים הכל מאפס ייחודי רק לאתר שלי . מחיר: 450 ש"ח , משלם כיצד שתבקשו . פרטים ליצירת קשר ניתן לפנות בפרטי . |
אם תרצה עיצוב וקידוד לאתר העלאת תמונות אתה מוזמן לצור איתי קשר
http://www.xn----1hcnmctf1ac9dfbi.co.il/IMG סקייפ - alonelk97 מייל - alonelk97@gmail.com |
ציטוט:
|
אני מקפיץ , יש לי אישור מיונתן .
אני מעלה את הסכום עד 600 ש"ח , ואם אני יהיה מרוצה מהעבודה אני מוכן לעלות את המחיר שהצעתי . הערה: אני קונה רק מעסק רשום , ובסוף העסקה אני רוצה לקבל קבלה . תודה . |
חובה עסק רשום ?
יש אופצייה לעוסק פטור ? גם ככה תהיה קבלה ... תוכל לרכוש ממני עיצוב קידוד תכנות הכל במידה ומעוניין צור קשר amit.da@dwebs.biz |
ציטוט:
אנשים לא רצינים שאומרים שנדבר אחר כך ובסוף נעלמים , לי אישית אין זמן לשטויות כאלו . קיבלת פרטית . |
קיבלת הודעה חוזרת
בהצלחה (: |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 23:11. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ