![]() |
מוכר | מציע את עצמי כמורה לתכנות.
שלום.
שמי דור, אני מתכנת כבר מספר שנים. אני מתכנת בשפות צד לקוח - XHTML, HTML, CSS ובשפות צד שרת - PHP וכמובן SQL, לניהול מסדי נתונים. אני מציע את עצמי בתור מורה פרטי לתכנות, אני אלמד אתכם אונליין, בקצב שלכם, באיזה יום שתרצו ובאיזו שעה. לגבי מחיר - בפרטי, אבל זה לא יהיה יקר מדי, אפשר אפילו להסתדר על המחיר. למה אני עושה את זה? כי אני אוהב ללמד אנשים לתכנת, כבר עשיתי את זה בעבר ומאוד נהנתי. מי שרוצה לדעת סוף סוף איך לבנות אתרי אינטרנט ויש לו קצת זמן פנוי, מוזמן לשלוח לי הודעה פרטית. חג שמח לכולם, דור. |
אתה גם מלמד CSS?
וגם אני צריך רענון בHTML פשוט הווידאו שאני רואה ושומע נכנס מאוזן אחת יוצא מהשנייה אחרי שאני רואה סרטונים אני שוכח הכל |
אהלן,
אשמח לשמוע פרטים נוספים, כמו, המחיר יהיה פר שעה? אילו נושאים ושפות בדיוק תלמד? כייצד השיעור יעבור(זה שאתה רושם אונליין לא כלכך עוזר)? וכו'. |
שלחתי תשובות לשניכם :)
חברה מי שרוצה מוזמן לשאול כל שאלה פה או בפרטי, אענה על הכל. מחיר לא אפרט מכיוון שזה שונה מאוד, אורך השיעור, מספר שיעורים וכ'ו. |
אשמח לקבל מחיר ...
|
ציטוט:
חבר'ה, אני אומר שוב, המחיר משתנה מאדם לאדם, למה? אם אותו אדם עושה 2 שיערוים ברצף, המחיר הוא נמוך יותר, אם אותו אדם התחייב ל 10 שיעורים למשל, המחיר יהיה נמוך יותר. כמו כן, שיעורים שיתקיימו במהלך סוף השבוע יהיו זולים יותר. בכל אופן, המחירים שלי לא יקרים בכלל, זו הבטחה. אתם מזומנים ליצור איתי קשר. דור. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 00:12. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ