ציטוט:
נכתב במקור על ידי Beesites
אתה קצת מאכזב אותי בתשובה הזאת שלך.
לפי מה שהבחור כאן כותב : ליאור הפסיק שירות שהוא התחייב עליו באמצע (למרות שהוא ידע מראש טוב מאד שהשירות שהוא מציע הוא לא חוקי). ליאור סיכם עם הילד שהילד יחשוב מה לעשות מכיוון שאין לו את המשחק.
במצב הזה, אגב, ליאור היה צריך פשוט מאד להחזיר את הכסף - אם מישהו קנה ממנו מוצר שהוא פתאום לא יכול לספק אחרי שמראש הוא ידע שהמוצר לא חוקי.
שים לב גם להבדלים במעמד הצדדים - אחד מהם בן 18, בגיר ומכיר היטב את שוק שרתי המשחק, ובנוסף גם מחזיק בכסף ובסחורה בו-זמנית, והשני ילד שאני מתאר לעצמי שהוא בן 12-14, שלא מכיר כמו ליאור את החוקים של שרתי המשחק ואני מסופק אם אפילו ידע שהמוצר שהוא קונה הוא לא חוקי.
במדינת ישראל ישנם חוקים. ליאור עבר עליהם בצפצוף, והוא ממשיך עדיין לעבור על אותם חוקים בתחומים אחרים. כל המזל שלו היה שהוא עבר עליהם מול ילדים בני 12 ובסכומים של עשרות שקלים מול כל לקוח. אני פשוט מאד מייעץ לליאור להגיד תודה למזלו הטוב ששפר עליו, ללמוד לקח ובפעם הבאה לא לעבור על חוקים.
|
בני , עם הלקוח סוכם על תשובה של עד 48 שעות ולא יותר מכך .
אם הייתי מסכם איתו על תשובה שלאחר יותר מחודש .. אני חושב שהייתי יכול להיות מספיק הוגן איתו ולתת לו את הקרדיט לקבל את השרת שלו למשך תקופת הזמן בחזרה .
אך הלקוח הסכים לבקשה ואף הבטיח לחזור אליי תוך 48 שעות , אך לא חזר .
כל לקוח שחזר אליי קיבל תחלופה מסויימת שבה הוא בחר מההיצע שנתתי לו .
אז בכל זאת האחריות מוטלת עליי ? למרות שהבטחתי לתת לו את 48 השעות של ההחלטה על מוצר אחר בחזרה ?
ולמרות שהוא הסכים לתנאי הנ"ל ?
ובנוגע לחוקים - כפי שציינתי הלקוח מוזמן לתבוע אותי .
זה שהוא בן 12 או 13 או בכל גיל אחר לא מונע מאבא לשו לתבוע אותי .
אך במקרה הנ"ל אני אציג את המסמך של הד ארצי בתביעה ואני אציג הוכחות מוצקות להסכמה שלו לתנאים שהצבתי בפניו ושלהם הוא הסכים באופן מוחלט ...