ציטוט:
נכתב במקור על ידי Rar.Co.iL
אהלן,
קודם כל אני שמח שהשירות עוזר לך ולהרבה אחרים. זה הכיף שבעניין.
לאלה שאמרו זה חינם- אני לא מחוייב אז התפיסה שלי היא אחרת. למרות שהשירות חינמי, אני החלטתי לספק אותו ואני צריך לעשות זאת על הצד הטוב ביותר. אך כאשר התעבורה מגיעה למעל 1100GB בחודש, קצת קשה להישאר יציבים, במיוחד שאנו על שרת שיתופי. את התקציב השגתי, אני מקווה שבשבוע-שבועיים הבאים, בעזרת השם, נעבור לשרת החדש.
בקשר לבעיות DNS, האמת שיחסית הרבה מהפורום הזה נתקלים בהן, אך בתיבת המייל אין תלונות, ותאמינו לי שנשלחים הרבה מיילים מדי יום.
בכל מקרה, אם ירצה השם, אנו נעבור את התקופה הזאת (שהיא לא רעה, כמו הכניסות גודל משבוע לשבוע) והשרת גם הוא יגיע. תמתינו בסבלנות, זה עניין כספי לא קטן.
המשך שבוע נעים.
נ.ב
כאשר נעבור לשרת החדש, התעבורה תהיה הרבה יותר גדולה לדעתי, כי כרגע יש בעיה בהגדרות השרת ואי אפשר להעלות קבצים מעל 2 מגה. יכול להיות שאני אצטרך להקטין את הנפח המקסימלי ל15 מגה בעתיד.
נ.ב 2
בקרוב הפתעות בתחום השירותים העבריים.
|
ארז!! איך שכחתי... יש לי משהו בשבילך!!!
מלבד זאת לא ענית לה.פ האחרון ששלחתי לך... \=
תחזיר לי תשובה בבקשה ואני ביום ראשון יראה..