View Single Post
ישן 13-10-05, 22:34   # 16
Joseph_slk
חבר בקהילה

מיני פרופיל

Joseph_slk לא מחובר  

שלום לכל הגולשים, והמתעניינים באשכול!
חחח מצחיק לפני כמה ימים ראיתי בחתימה של מישו "הוסטס - סגירת חשבונות"
זה בערך מה שקורא כאן, בכל אופן בוא נספר את הסיפור בקצרה ומה שקרא:
לפני כחודש עשינו לבן מחברת ישראל סרב עיצוב, הכל היה טוב ויפה, כל אחד עשה את העבודה שלו,
אחרי שבן הפקיד את הכסף, אחרי שיכנועים רבים (מכייוון ששלחתי לו את העיצוב, לפני שהוא בכלל הפקיד לי) אמרנו שנפקיד לכל אחד את הכסף, לאף אחד לא היה לחוץ על ההפקדה, לאחר חודש ומשו הגיע אליי אלמוג וביקש את הכסף, אמרתי לו בסדר זה היה יום ראשון, אמרתי לו עד יום חמישי תשלח לי תפרטים באייסייקיו או שתתקשר אלי, הגיע יום שלישי והוא עדיין לא שלח, בדיוק בערב תפסתי את אלמוג, אמרתי לו תן לי פרטים מחר אני הולך, הוא אמר לי דקה..יש לי פה 2 פרטים אני צריך לבדוק מה הוא שלי, הבחור לא חזר אליי, ביום רביעי שלחתי אל אלמוג כמעט כ4 הודעות אחד אחרי השניה שישאיר לי פרטים, אני והפלאשר שלי עומרי חיכנו לו עד השעה 11 וחצי בלילה, אחרי שראינו שהוא לא הגיע, השארתי לאלמוג מספר פלאפון שלי שיצור עימי קשר בבוקר כדי שאני יקח את הפרטים וילך לבנק בצהריים, אדום אלמוג לא התקשר ורק שהגעתי ראיתי ששלח לי את הפרטים, ועד עכשיו הוא בוכה ומיילל... כל אלו שהצדיקו אותו אולי עשו את זה במשותף, ועוד בן ממש התפלאתיי עלייך אחרי כל מה שעשיתי עברוך, אבל אין דבר, מדברים כאלו אניבכלל לא מתרגש.

בכל אופן הפלאשר עומרי יכול להציד כאן כל מילה, אני לא משקר
שיהיה לכולם המשך יום נעים, וגמר חתימה טובה... ומי שמעוניים בביקרות עליי מלקוחות מוזמן להגיע אליי וגם לשמוע את הסיפור המלא...

המשך גלישה נעימה לכם..