דניאל,
אם אתה רוצה לפתוח את כל הקלפים מבחינתי אין בעיה.
נכון, באמת הייתי לקוח בחסות ( האם לקוח בחסות נחשב פחות ? ) אבל אתה מקבל תמורה על כך פרסום באתרי. כמו שאתה יודע, אתה תמיד יכול להגיד לי לא - אבל כנראה שזה השתלם לך.
היו מאוחסנים אצלך 2 לקוחות שלי אחרי שהתלבטתי קשות האם להעביר אותם אליך ולתת לך צאנ'ס ( כמו שאתה רואה, לא טעיתי ) - נכון, לקוח אחד עזב עקב ה - SSL אבל האם זו היתה הבעיה היחידה באותו חשבון ? - ממש לא.
הבעיה התחילה ונשארה זמינות השרת הירודה ! ורמת תמיכה מתחת לכל ביקורת.
כאשר אני מתקשר ואומרים לי שציטוט מדוייק : "אין מה לעשות, יש 500 לקוחות ויש עומס" - תגיד לי אתה מה אני צריך לחשוב ? זאת פשוט חוצפה ממדרגה ראשונה !
בקשר למסדים, אכן ניסית - אבל מה זה עוזר לי שניסית ?! - יש פתרונות ?
אני לא מבין למה בכלל אני צריך להגיע למצב שאני צריך להתחנן לכם בטלפון שתחזרו אלי, תגיבו או שתחזרו אלי בהקדם האפשרי. דרך אגב, אני ממליץ לך לבדוק הודעות גם בטלפון וגם במייל ההודעות שנשלחו אליכם היו ב"שעות התמיכה" המוצהרות שלכם ולא ב - 2 בלילה - מוזר, פעם שעברה הפאלפון נגנב, פעם סתם "שכחתי" ואולי הפעם באמת לא שלחתי - תעשה לי טובה ואל תעליב אותי.
דרך אגב, זו ממש לא קונספירציה נגדך.
אלו העובדות בשטח ! אני ממש מצטער אם זה פוגע בך אבל אתה לא יכול לבוא אלי בטענות אחרי מה שהעברתם אותי. אני באמת חושב שאתה בן אדם טוב אבל עסק לא מתנהל בצורה הזו. אני לא מאחסן על אתרך לקוחות שהם ( אם כל הכבוד ) תחרויות אתרים או אתר פרוטפוליו אני מאחסן אצלך לקוחות שעוסקים במסחר שעבורם כל דקה שהשרת לא פעיל זה הפסד כספי - זה נראה לך הגיוני ?
אני באמת אשמח לתגובה ממך על מה שרשמתי קודם לכן, למה מודיעים על נפילות בפורום ולא במייל ללקוחות ? למה בזמני התמיכה שלכם אתם לא עונים ? למה אתם לא יודעים להמיר את המסדים בצורה ההפוכה ולמסור אותם כאשר הם עובדים ומותאמים לשאר חברות האיחסון ?
דרך אגב, אני ממש לא צריך את הכסף שהבאתי לך ואני לא מעוניין בפיצוי כספי אני מעוניין שהמסדים והמידע שיש לי באתר ישוחזר ושאני אוכל להמשיך לעבוד. לא מקובל עלי שאני זה שצריך לרדוף אחריך וכל פעם לשמוע שאתה בצבא/בעבודה או במקום אחר. באמת שאני כבר לא יודע מה להגיד, ניסיתי כבר הכל אבל זה פשוט נראה שלא אכפת לכם מכלום.
|