ציטוט:
נכתב במקור על ידי Loading.co.il
אתה ראית פה את כל הפרויקטים של כל המתכנתים בפורום?
זה שאתה מתבסס על כמה שעברו על מדריך או שתיים בעברית עם שגיאות כתיב זה לא אמור שכולם כאלו יש פה איזה 3-4 מתכנתים ברמה טובה אני לא אגיד מומחים אבל רמה יש להם, למה הם צריכים לעשות לך בחינם? זמן = כסף תלמד את זה.
ואל תנסה לתת תדוגמא של האמיול שלך כי אולי נתת תאימיול בחינם אבל הרווחת פירסומות ודברים כאלו שמהם אתה עושה כסף כתוצאה מכך אז אל תנסה להגיד "לא הרווחתי שקל"
ואם יש פה כאלו שיצדקו אותך זה כי הם פשוט כמוך אוכלי חינם ולא מסוגלים להשקיע שקל במתכנתים שעושים להם עבודה טובה קאפיש?
|
אני לא אומר שלא ישקיעו ולא יוציאו כסף
יש דברים שנכון צריך להוציא כסף ואף מומלץ כדי שהרמה תיהיה נכונה וטובה באתר
אני מדבר על דברים קטנים קוד פה משהו שם תמיכה קטנה במקום לקדם אחד את השני אנחנו מרחיקים את אחד את השני (וככה דרך אגב גם כל המדינה שלנו עצמה)
נכון אני לא אומר שלא הרווחתי שקל מהאתר אני הרוווחתי ודיי הרבה זה נכון אבל לא כמו שהייתי מרוויח אם כל הורדה היו משלמים לי 5 שקל היו לי עכשיו 50,000 שקל (כבר כתבתי למה)
הפירסומות מביאות לי תאוצה לעבוד יותר ללמוד יותר על זה ולהשקיע יותר
רוב הכסף של הפירסומות הולכים לשרתים ולפרויקטים חדשים שיגיעו בקרוב בשביל הקהילה ההישראלית
ולעצמי בלחץ אני קונה ג'ינס מקרוקר מהכסף הזה או חולצה של בילבונג
אני חוץ מהפירסומות האלו גם עובד בתור טכנאי מחשבים ומיזה אני מרוויח דיי הרבה ואם אני צריך משהו אני יודע שיש לי כסף להוציא בשביל זה