ציטוט:
נכתב במקור על ידי Israel_Project
Ikki לא קרא כלום עם פרוייקט ישראל שנות ה2000 פשוט אף אחד לא מעוניין בו אז אני לא יעבוד סתם וישקיע את הנשמה ואף אחד לא ייכנס !
|
סלח לי,
אבל להפך! - אני ממש מעריך אותך!, אתה הפנמת את כל הלקחים שהובאו לך וסגרת את האתר כי ידעת שזו עבודת שווא, ואי אפשר לעשות כאלו דברים גדולים בתור ילד - אם אחרים, שגדולים ממך ובעלי ניסיון לא הצליחו.
אז אל תערער את הערכתי.
לגבי "רפת (דוט) קום",
תראה אין לי ממש בעיה אם אנשים שאינם בוגרים מבחינת החוק, הבעיה שלי היא בתפיסה שלכם.
ילדים פה חושבים שעם קצת עזרה באינטרנט הם יוכלו להגרום לשינוי "בעולם האימיתי", תבינו - לא הכל אפשר לעשות דרך האינטרנט, ושוב אני יגיד זואת: אני לא רואה אף מטרה לאתר הזה, מה אני חוזה שיכול להיות שם?- תחנונים שיפסיקו להתעלל בחיות, ומי שמתעלל בחיות לא ממש ייחס יחס לאתר שלך, ואפילו לא יכנס איליו.
מדוע לאירגונים שפועלים "בעולם האמיתי" יש אתר? - אתר ייצוגי בלבד, שמטרתו רק לייצג את עבודתם ולתת יד לעזרה דרך האינטרנט, כלומר - התנדבויות, תרומות וכו' שימומשו כאן, אפה שאנחנו חיים ולא באינטרנט.
רוצה לתרום?, תתנדב / תתרום ישירות לאירגונים הקיימים והגדולים, כי כמו המשפט המפורסם "אי אפשר להציא את הגלגל", ואולי אפשר להציא אותו - אבל אם הוא קיים אז אתה צריך לצבור קצת יותר ניסיון כדי להצטרף איליו ולפתוח אותו מחדש.
חבל על כל השקעתם של הסובבים אותך שבונים/מעצבים/תורמים לאתר, כשברור מאיליו שאין לו סיכויים מירביים.
עדיו שתעלב עכשיו - מאשר שתעלב ותפגע אח"כ, אל תשקיע מאמצים לחינם. ובמקום לבזבז את כל עבודתך וזמך כעת - פשוט התנדב/תרום לאגודות הקיימות, זה יועיל בהרבה יותר, והזמן לא יזרק לפך.
אני סומך עליך שתעשה את הסיכויי הנכון, ואם כתבתי את כל ה"מאמר" הזה - אני בטוח שאני לא סתם משוגע שאוהב להרוס לאחרים את האתר, אני פשוט אומר לך את האמת, כי אחרת חבל.