ציטוט:
נכתב במקור על ידי PhoenixBoy
שמע, אני בטוח שאתה לא יודע מה הידע שלו ובטח שהידע שלו לא שואף לאפס ובטח שלא למינוס שהרי לא קיים דבר כזה.
ברור שצריכה להיות תחרותיות בין המתכנתים אבל אין זה אומר שאתה צריך לבוא למתכנת אחר ולהשפיל אותו ללא בסיס. גם אם אני יודע ASP יותר טוב ממך אני לא אתחיל לרדת עליך ולומר לך שאתה חוצפן שאתה מבקש מאנשים כסף עבור עבודתך. גם אם העבודה שלו תהיה הכי גרועה בעולם הוא בכל זאת עבד ומגיע לו תשלום כלשהו. מי שלוקח את המתכנת לעבודה כלשהי צריך לדעת איך המתכנת שאיתו הוא עובד ולראות אם יש המלצות עליו, עבודות קודמות שלו ולראות אם הוא נראה לו מתאים לתפקיד. במידה וכן האחריות היא עליו והוא יצטרך לשלם גם במידה ולא יהיה מרוצה מן העבודה.
אני מתפלא שאתם מצפים ממנו שיעבוד בחינם, גם אם הידע שלו פעוט לעומת הידע של אחרים (לא שאני חושב שהידע שלו פעוט.) אין זה אומר שהוא צריך לעבוד ולהשקיע מזמנו לחינם.
ואם כבר דיברת על SQL Injection, עשית מזה דבר שצריך לדעת ASP ברמה כל כך גבוהה כדי לעצור את זה וזה ממש לא נכון. חסימת SQL Injection לא מסובכת כלל ומסתכמת במספר שורות קוד ולא יותר מזה.
לפותח האשכול: מעסיקים בדרך כלל מחפשים אנשים עם רקע ועם עבודות קודמות. מה שאני מציע לך לעשות הוא לא לעבד בחינם, אלא להכין מספר מערכות לשם ניסיון ובמידה ויצליחו תוכל להציע אותן למכירה. לאחר שתכין מספר מערכות יהיו בידיך כבר מספר עבודות להראות למעסיק כדי שיוכל להתרשם מיכולותיך. אני חוזר ומדגיש אל תעבוד בחינם! אתה לא פראייר של אף אחד ואין סיבה שתוציא מזמנך בשביל מישהו אחר ולא תקבל תמורה על כך.
|
כתבת בדיוק מה שאני כתבתי !
תקרא את ההודעה שלי שוב !
אמרתי, אל תעבוד בחינם, תעבוד למען עצמך, ותתאמן על עצמך. איפה אתה רואה אותי מוציא את המילים "תעבוד בחינם" או כל שילוב שונה ביניהם.
לחסום SQL Injection זה אולי לא קשה, אבל הוא לא יודע (ואני בטוח שהוא לא יודע גם מה זה SQL Injection)...