View Single Post
ישן 04-02-06, 19:59   # 33
הקוברה
חבר בקהילה

מיני פרופיל

הקוברה לא מחובר  

תקראו חברים את ההודעה הזאת.

לפני כ'מספר ימים הייתי בהרצאה של הרב אמנון יצחק (הגיע אלינו לשיכון בראשון) אז בכל אופן הוא אמר שבקרוב יהיה אסון גדול אם אנשים לא יתחילו להשתנות ולחזור בתשובה ולהתחזק בתורה
הרבה רבנים והרבה אנשים דתיים וחזקים בתורה אומרים שיקרה בזמן הקרוב דבר רע לכל היהודים
ואני מאמין שזה גם יקרה כי פשוט כל היהודים בזמן האחרון רק חוטאים במקום לחזור בתשובה ולכבד את התורה
אני בטוח במיליון אחוז שזה נכון וזה אפילו יקרה זה אנשים חזקים מאוד שאפילו אלוהים יכול להתגלות אליהם
דרך אגב לאחר ששמעתי שסבא שלי מת במוות קליני והוא ממש ראה את כל המוות והכל את כל המשפט שעושים למעלה אני חייב להגיב לכם שזה ממש נכון עד שלא תעברו מוות קליני לא תאמינו בזה אבל זה פשוט אמיתי יש באמת משפט שם למעלה והולכים או לגן עדן או לגיהנום וממש הכל אמיתי
אני מציע לכולם להיזהר ולנסות לחזור בתשובה אפילו לאט לאט לא חייב ישר להיות חרידים וחזקים פשוט לאט
אני שבוע הבא הולך לבני ברק לעשות שמה שבת אצל הרב אלבז למי שמכיר
אני מנסה כמה שיותר לחזור בתשובה אני כבר הולך עם ציצית (שאמנון יצחק הביא לי) כיפה כל יום שומר שבת והכל (אני נולדתי בבית דתי כל המשפחה שלי שמרה שבת רק אני לא שמרתי) ועכשיו אני באמת מאמין שהכל אמיתי לאחר ששמעתי כל כך הרבה סיפורים ממש אמיתיים וגם מאנשים שאין מצב שישקרו עליי
מה איכפת לכם יום אחד בשבוע לא לעשות כלום פשוט לשבת לקרוא או לישון או לא יודע מה העיקר לא לחלל את היום הזה
תנסו ותיראה כמה אושר זה יביא לכם במקום להיות כל היום במחשב
תפנימו
  Reply With Quote