אני חושב שאתה טועה. דבר ראשון מועברות פה ביקורות לגיטיומיות ואובייקטיביות לחלוטין - זכותו של כל לקוח להעביר כל ביקורת שהיא על חברה בה הוא מאוחסן. נכון שיצא לבייסיק שם טוב ואנשים עיוורים בגלל זה ולא מוכנים לקבל את המובן מאליו - דניאל פישל ובגדול.
כל אלה שאומרים שהם תמיד תפסו אותו - אני בטוח שכשהכל היה תקין לא היתה בעיה לתפוס אותו. אבל כרגע, בזמן שהכי קריטי ללקוחות הוא נעלם. אם זה היה למספר ימים הייתי מבין, בגלל שיש עליו המון לחץ, אבל שבועיים לא לענות, בשום שעה, בשום יום - זו כבר הגזמה.
בקשר לתקלה - כל האתרים נמחקו, כולל הגיבויים. אחרי שבועיים פנה אלי דניס (סוף סוף) ופתח לי חשבון זמני וביקש ממני להעלות גיבוי. העלתי אותו והוא משום מה לא עובד, וכל האתר הרוס כבר כמה שבועות. דיברתי איתו שוב והוא אמר לי לשלוח לו מייל עם כל הפרטים ושהוא יטפל בזה - גם זה לא קרה. מה אני אמור לחשוב?
גם את מלוא הכסף שהוא חייב לי עוד לא קיבלתי, וגם חייבו אותי פעמיים על הדומין שרכשתי מהם (וגם את הזיכוי הזה לא קיבלתי חזרה..)
"אני מאמין שמדובר פה ב"נמלה" שפשוט אנשים פה נפחו." - שמע אם אתה מחשיב את המצב הזה כנמלה אני לא יודע מה להגיד לך. כל האתרים , כל הגיבויים , הכל! נמחק. התומכים לא עונים המנהלים לא עונים. זו נמלה? אני באמת שלא מנפח כלום, ועובדה שחכיתי שבועיים +- עד שהחלטתי "לפתוח את הפה".
אני באמת לא מאחל לאף בעל אתר לעבור את מה שהולך עלי כרגע, ובטח לא את מה שעובר כרגע על דניאל - אבל הוא לקח על עצמו אחריות כשהוא פתח את החברה, והוא צריך לעמוד בה וזהו.
|