אם הקפצתם אז שהייה דבר ראשון:
יש חברות שעושות לפעמים מבצעים שזה לגיטימי בהחלת וזה דבקה מאוד טוב לעשות לפעמים מבצעים (ואני מעריץ אותם) אבל האנשים ישר קופצים מחירי זנות מחירי זנות אז לפעמים עושים מבצעים (ורשמתי את זה כי אני יודע למי Pancher מתכון) לפי דעתי זו דעה שגויאה
דבר שני:
מה שרבים אמרו כל אחד מבקש חסות ונותנים לו זה דבר שצריך להיפסק!!!
כי אנשים עכשיו מנצלים את זה אנשים שיש להם כסף ויש ביכולתם לשלם מבקשיים חסות ואז האחרים שאן להם אמצעויות נדפקים!!
דבר כזה לפי דעתי צריך להפסק כמו שנאמר וצריכים לקחת את זה בחשבון חברות (ויש כבר כאלה שעושות את זה, זה לא כזה ביגל דיל אבל אך שתירצו).
דבר שלישי:
עכשיו יש הרבה איכסונים חינם אבל הרבה לא משתמשים בהם ותאמינו לי מי שמשתמש באיכסונים חינמים הוא לא ישאר עם איכסון הרבה זמן כלקוח ואם כן זה הייה רק בשליחת sms / ב10 שקל
דבר רבעי:
פורום הוסטס זה לא המקום היחידי למסחר!!
הרבה חברות חושבות זה המקום בארץ היחדי להציע איכסונים ושרותים נוספים (אולי זה הפורום היחידי אבל יש עוד הרבה דרכים להשיג לקוחות זה קשה, אבל אן מה לעשות)!!
דבר חמישי:
כול ילד בן 13 פותח חברת איכסון חברים אם כול הכבוד לגיל שלכם (אני מת להיות שוב בגיל הזה חח) לא לעליב או משהו אבל אתם הורסים את השוק!!
אני הייתי קודם כול הולך עובד לי באיזה חברת איכסון כתומך איש מכירות ואז אחרי שלוש שניים מבין מה זה העסק הזה אם הוא קשה או קל ואז יוצא לשוק כחברה!! ומכאן ואלה תעשו מה שאתם רוצים.
דבר שישי:
יש הרבה אבל הרבה מאוד חברות איכסון בארץ, ולפי דעתי מה שהורס זה חברות שלא רשומות עושות להם מחירי זנות קונים מהם כי חושבים שזה זול וטוב ושרת מהיר (כי זה על ריסלר לרוב) אבל אחרי חודש - ארבעה חודשים הם מתפרקות עכשיו הלקוחות שלהם הם רוצים מחיר זול כמו שהייה להם אז הם מעדיפים לא לקנות בכלל או עד שמצעים להם מחיר זנות והם מסכימים זה הדבר שהכי הורס וזה חבל.
דבר שבעי:
חברות שונות עובדות על אנשים זה קורה הרבה בארץ אבל על 20 שקל הם לא הולכים לטבוע אותם.
אז הם פשוט מאוד מפחדים לקנות מחברה אחרת ובצדק (בא עלי לפני איזה חודשיים/שלוש לא זוכר מישהו כזה ובסוף אני התערבתי במקרה הייה לי את אותו בן אדם במסנגר הוא הביא לו איכסון לחודש והעפתי אותו מהרשימה)
דיברתי הרבה חח
אז בהצלחה לכולם מקווה שאף אחד לא יעלב מיזה
Last edited by Avi.B; 20-03-06 at 17:01..
|