שאני אספר לך מה גלעד עשה לי ?
חודש שעבר אחרי שהיה מקרה עם הטכנאי שלי (שסביבו גלעד עזב את החווה של 012) הוא פשוט החליט להוריד לי את הדואל קסאון .
שבוע ש-ל-ם הייתי בלי דואל קסאון ואדון גלעד .. טס לחו"ל ..
אלון מ SHEV.COM שהיה איתו עזר לגלעד והביא לי שרת ייעודי , שבעצם היה של גלעד ..
לא משנה , ככה או ככה , השרת שלי נפל אחרי פחות מחודש וכל השוק של שרתי המשחק אצלי וגם המעט שהיה קיים , פשוט נהרס .
חשבתי לתבוע את גלעד , אבל החלטתי לוותר כי אין לי זמן וכוח לרוץ לבתי משפט על 700 שקלים .
למזלי , גם את הפחות מחודש הזה הספקתי לנצל , בזכותו הבלעדית של אלון מ SHEV.COM שעזר ותיווך בינינו ... כאן אני מודה לו .
בכל אופן , אני הייתי לקוח בעבר של גלעד וחזרתי להיות לקוח שלו כי חשבתי שהוא השתנה .. נתתי לו צ'אנס והכול נראה ממש טוב בהתחלה ..
מסתבר שהוא נשאר אותו הדבר .
ד"א , אל תתפלא אם הנושא הזה יינעל \ יימחק .. הרי גלעד מנהל פה בפורום והוא יכול למחוק מה שבא לו , בדיוק כמו שהוא מחק את הביקורת שאני פירסמתי פה לפני חודשיים בלבד ...
אני עכשיו השכרתי שרת מחברת שרתים ואני ממש מרוצה , אין אף נפילה (טפו טפו טפו) והתמיכה בכל שעה ... מקווה שימשיך ככה תמיד
בכל אופן .. אייל לפחות למד לקחים מהעבר אבל גלעד פשוט לא למד וכנראה גם לא ילמד ומאז .. אני פשוט שוכח שהייתי לקוח אצלו ומנסה לשקם את עצמי ולפצות את כל הלקוחות שלי , בהפסדים כספיים עצומים ובניסיון לעלות חזרה למסלול הנכון .
ליאור .