View Single Post
ישן 24-03-06, 17:02   # 3
eLad
Fatal Error

eLad's Avatar

מיני פרופיל

eLad לא מחובר  

ציטוט:
אתר אלעל נבנה ע"י
http://www.kedemtech.co.il/heb/homepage.asp
ואני לא חושב שאתה חלק מ"קדם".
אחרת לא היית הולך עם Siteam בחתימה.
איך אני אוהב שאנשים שלא מבינים דבר וחצי דבר דוחפים את הראש שלהם לעניינים שאין להם מושג בהם. בשום הודעה שלי כאן לא כתבתי שאתר אלעל נבנה ע"י (או על ידנו למען האמת) אלא שאלעל היא לקוחה שלנו. ואם בכל זאת אתה רוצה לדעת - המערכת שבנינו (הכוונה היא לפני שהצטרפתי ל SITEAM) עבורם היא מערכת ניהול ציי מטוסים ועובדים פנימית עבורם. על זה נאמר - סייג לחוכמה, שתיקה.

ציטוט:
משתמשי UNIX וMAC הם בעלי דפדפנים שונים המפענחים קוד אחרת. בדיוק כמו שFF מפענח בצורה שונה בIE. ליבה שונה. הם עובדים לפי תקנים. אין תקן, לא עובד כראוי.
כן, באמת? איזה דפדפן בדיוק?
אני דווקא חושב שמתמשי לינוקס וכו' מריצים FireFox, אבל זה רק אני. בוא ותגיד לי באיזה דפדפן הם משתמשים. (בנוגע ל MAC אני לא משוכנע, אבל אני כמעט בטוח שהם גם מריצים FF) ובכלל, כמות האנשים שיש להם מקינטוש לגלישה בבית מזערית.

ציטוט:
משתמש פלאפון יכול לגלוש באתר עם או בלי תמונות ואני מצטער להגיד לך שיש כיום פלאפונים בעלי מעבד החזק ממעבד P2 (יש כמה כאלו לאנשים שאני מכיר אישית) ולהרבה אנשים שאני מכיר שחזק מP1.
אנחנו מדברים על פלאפונים או על פאלם פיילוט למיניהם?
בכל מקרה, איכות הצפייה במכשירים ניידים לא תתקרב בזמן הקרוב לאיכות הצפייה במסך 15 או 17 אינץ' מהסיבה הפשוטה שאין מספיק מקום.

ציטוט:
הלקוח אינו יודע מה הוא התקן. גם במכוניות הלקוח לא יודע מה התקן של המכוניות. תקן הבטיחות שהן חייבות לעמוד בו. הוא פשוט מניח שאם הוא משלם כסף הוא אמור לקבל משהו שיעבוד טוב בכל מקום ויהיה תקין.
ההשוואה שאתה עושה כאן היא לא נכונה. את תקן הבטיחות ברכב אתה משווה לעבודה של המערכת לפי דרישות הלקוח. ללקוח זה לא משנה אם התקן שונה היום, או נכתב לפני עשור - הכל שאלה של האם האתר שלו עובד תקין ונצפה במיטבו אצל הדפדפנים הפופלאריים (לאף אחד לא אכפת מדפדפן שקוראים לו lynx, נכון?)

ציטוט:
אם היית יודע לכתוב קוד בתקן לא היית עובד שעות נוספות, להפך. היית חוסך זמן של התאמה בין הדפדפנים בגלל שהקוד שלך אינו תקני ! אני אישית משקיע זמן נמוך מאוד (אבל מאוד) בקידוד האתר. הכל כבר נכתב אוטומטית לפי התקן - מראש !
שוב אני חוזר לדוגמא שלי עם ההאקים במוזילה כדי להתאים את התצוגה כפי שהיא ב IE כראוי.
אם אתה כ"כ מחזיק מעצמך בכתיבה לפי התקן, אני מוכן לשלוח לך כמה דפים, תתאים לי אותם לתקן (בדקות כדבריך) - תמורת תשלום כמובן.