View Single Post
ישן 28-03-06, 11:54   # 49
eLad
Fatal Error

eLad's Avatar

מיני פרופיל

eLad לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Eye-Soft
דרך אגב, מכירים את סמל ניר כהנא ? זה שמת לפני כשלושה חודשים במחסום ? הוא היה חבר שלי מהיסודי :\ הוא היה עם 72 ולא רצה להיות במחסומים, הוא רצה מחשבים. ו...
לא, לא מכיר אותו. יהי זכרו ברוך.

הצבא זה לא תוכנית כבקשתך ויש לו פרמרטים מסויימים לסינון ואם אתה לא מספיק טוב (או בולט), כנראה שהוא יזרוק אותך לאן שיימצא לנכון (למלא חסרים מה שנקרא). על כל אחד בעל פרופיל קרבי שמבין קצת במחשבים יש לפחות אחד אחר שמבין במחשבים עם פרופיל עורפי.

ככה שהאינטרס של הצבא לשלוח את אלו שיכולים (מבחינה רפואית) להילחם אל שדה הקרב והגבולות, בגלל העובדה שתמיד יהיה מי שיימלא את מקומם בעורף.

ותכל'ס, פרופיל 72 זה הפרופיל הכי מחורבן שיש..
ציטוט:
נכתב במקור על ידי Eswds
90% מהג'ובניקים כל הזמן בורחים, מתלוננים, ועושים הכל כדי להשתחרר, למה? כי זה ביזבוז זמןןן....ושעמום מהתחת אתה נותן 3 שנים שבהם יכלת לעשות הרבה.
ואם כל הכבוד שאני יצא מהצבא וישאלו אותי מה עשית בצבא לא מתאים לי להגיד הייתי ג'ובניק מתאים לי להגיד הייתי בצנחנים או כל דבר שקרבי.
לא 90% מהם בורחים אבל יש חלק שכן בגלל שהצבא הציב אותם במקומות סתם כדי שהם יתגייסו..
ותאמין לי שג'ובניקים מסויימים שעוסקים במחקר ופיתוח או בכל מיני דברים מסווגים עם מחשבים בצבא יכולים לראות עצמם מסודרים מבחינת עבודה בחיים האזרחים ודקה אחת הם לא יהיו מובטלים.

אתה יודע למה? מכיוון שבארץ, לצבא יש את הטכנולוגיות המתקדמות ביותר, את האנשים האיכותיים ביותר במקומות הנכונים וכל הידע שצריך עומד לרשות הצבא (לא לחינם הוא מעסיקים גם יועצים חיצוניים מחברות ענקיות).
ציטוט:
נכתב במקור על ידי XtroNN
גובניקים זה אלה שלא רוצים צבא ומפונקים שכל הזמן בורחים :\
מה שתגיד.. גם ג'ובניקים עושים שמירות בכל מיני מקומות נידחים בארץ..
ציטוט:
נכתב במקור על ידי A1ex
אלעד איפה היית לפני שנה +-?
בתיכון?