View Single Post
ישן 28-03-06, 14:56   # 33
liorwohl
חבר פורום

liorwohl's Avatar

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות ICO אל liorwohl שלח הודעה באמצעות MSN אל liorwohl

liorwohl לא מחובר  

אני לא מבין את האנשים שבוחרים (או רוצים לבחור) בקדימה-
קודם כל התוכנית המוצהרת של המפלגה היא לתת לערבים מלא שטח- כן סתם ככה בלי לבקש כלום, בלי הסכמים, בלי שום תנאי.

ודבר שני כל האנשים במפלגה זה אנשים "מזגזגים" (כאלה שאין להם דעה קבועה) שאריאל שרון אסף כדי שהמפלגה תהיה גדולה יותר.. אבל האנשים האלה בלי אריאל שרון לא שווים כלום.

ומי שחושב שביבי הרס את הכלכלה טועה ובגדול-
המדינה לא יכולה לנהל את כל החברות הגדולות, חברות צריכות להיות פרטיות
וזה בדיוק מה שהוא שינה,
במקום של אל על למשל תהייה של המדינה ולאף אחד שמה לא באמת יהיה אכפת ממנה אז מישהו פרטי שאכפת לו מנהל אותה.
ובתור אחד שאבא שלו עובד באל על אז אני אומר לכם שהמשכורת בכלל לא ירדה, להפיך...
אולי פיתרו את הזבלים שלא מגיע להם כלום, אבל מי שעובד טוב בחברה פרטית רק מרוויח.
וביב גם רוצה לאפשר למספר חברות לייבא את אותו מוצר,
למשל שבמקום שרק חברה אחת תייבא נוקיה ותמכור אותו ב3000 שקל, ייבאו אותו כמה חברות ואז יהיה תחרות (ולכן בעלי החברות העשירים רק מפחדים מביבי יותר מאשר תומכים בו..)

פרץ לעומת זאת לא יתן לכמה חברות לייבא את אותו הדבר, כי אז החברה תייבא בכאילו פחות ובפחות כסף אז יפתרו עובדים.. אבל יהיה יותר חברות אז יהיה יותר מקומות עבודה, אבל זה משהו שפרץ והבוחרים שלו פשוט לא מבינים.
ואם שכר המינימום יהיה כמו של 5 עובדים מסין אז לא יעסיקו ישראלים בשום מקום - גם על זה פרץ לא חושב
ואם דמי הבטלה יהיו גבוהים הרבה אנשים שיודעים לחיות בצורה חסכונית פשוט לא יעבדו..
פרץ פשוט לא יודע מה שהוא עושה.

ועלה ירוק לפי דעתי צריכים לקבל המון מנדתים כי הם בעד תוכנות קוד פתוח במשרדי הממשלה ותמיכה בהם ולא התעלמות מהם כמו שיש היום.
וגם באמת אין שום סיבה לעצור בנאדם שכל מה שהוא עושה זה לשבת בבית ולעשן איזה חומר - ועוד במיוחד שיש אלכוהול שהתוצאות שלו הרבה יותר גרועות משל סמים אבל הוא חוקי..

www.Dogri.net - הפורטל שלי

אני webuild מהוסטס הישן

Last edited by liorwohl; 28-03-06 at 14:58..