View Single Post
ישן 28-03-06, 20:58   # 5
LosNir
מתאורר / יצא בחוץ

LosNir's Avatar

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות ICO אל LosNir שלח הודעה באמצעות MSN אל LosNir

LosNir לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי BlueNosE
כן, אבל תנסה לא לבחור שפה..
ותראה מה קורה..
זה יוצא מחורבש חצי ככה חצי ככה
איפה לא לבחור שפה?
אי אפשר לא לבחור שפה, אתה מתכוון בהוספת הורדה? או בהצגת הורדה? כי אם זה בהצגה אז אי אפשר הוא הוא שולף את השפה מהמסד ולא מהכתובת.

ואני קיבלתי הצעות על מערכת הורדות של 3000. מה זה קשור :| הקהל יעד הוא זה שגורם למחיר להיות כמו שהוא.
דרך אגב, הצעת מחיר זה דבר טוב מאוד. כשהיא מתממשת. המון אנשים מדברים, חלקם מבצעים.

אל תעלב ותפגע מזה שאני אומר לך את דעתי על המערכת. אבל המערכת בסיסית, אם תרצה ואם לא... זה לא משהו שיש להתווכח עליו.
שוב, אל תעלב מזה. זה לא שאני אומר שהתכנות גרוע, שאתה לא יודע לעשות יותר או משהו כזה, כי אין לי מושג מה הרמה שלך. אני רק אומר על המערכת הספציפית הזו...

בטח שזה קשור, אם המערכת "בסיסית" זה אומר שלא אקבל עליה 50 ש"ח.
יש לי שאלה, איך מערכת היא בסיסית אם אתה לא נותן דעה על התיכנות?התיכנות הוא מה שגורם למערכת להיות בסיסית.

ואיך היא בסיסית למען השם? מתי ראית מערכת בחינם עם יכולת לבצע Report?
מתי ראית מערכת היא ניתוח והספת הורדה בשני שפות?
מתי ראית מערכת עם Auto Ban?
אם לבנאדם יש אינטרנט כבלים? האיפי לא משתנה. ככה שזה יכול לעזור היטב.
בהוספת תגובה המערת כמחלפיה תווים כמו <> ו & בתגיות המתאימות, כגון &amp; ו &lt; ועוד כמה.
ישנה אפשרות להוספת כתב בולט, תחתון ונטוי, בחלק מהמערכות אין כזה דבר (לא שזה בעיה).
אז די סתם לזרוק שטויות ולהגיד שזה בסיסי, וזה עוד לא כל האפשרויות.

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Eye-Soft
שיניתי פעם אחת וקיבלתי באן. אז...
אתה חושב שאם אחרי 3 פעמים אתה תחסום הוא לא יצליח לפרוץ ? הוא ישנה IP למען השם. אם הוא רוצה לפרוץ, לך אין מערכת. ניתן לפרוץ ולא בעבודה רבה מדי כמעט כל מערכת הכוללת התחברות. שום התחברות לא מאובטחת, מלבד SSL שעוזרת המון, אבל גם ניתנת לפריצה.

הקוד JS שלך לא תקין, הCSS לא תקין והעובדה שבאתר עם כל כך קצת שורות קוד וגם כן מבנה קל לתכנות יש כל כך הרבה שגיאות תקינות ועוד לא בStrict היא פשוטה מרהיבה :|

המערכת סבירה, אבל בחינם ניתן למצוא טובות יותר, הרבה יותר.
שיהיה בהצלחה.
לא הגיוני, כנראה שלא שמתם לב, זה פשוט לא נכון.
בקשר לIP כבר עניתי לך בצ'יטוט הקודם.
אשמח לדעת מה הבסיס שלך שאתה אומר ששום התחברות לא מאובטחת, SSL זה לא בעיה, אם אני רוצה אני יעבוד עכשיו עם SSL.

מה לא תקין בקוד JS? העובדה שהדף תקין (למשל בדף Report) ושם יש JS זה אומר שהוא כן תקין.
אני לא עובד עם תקינות CSS אבל אשמח לראות מה אפשר לעשות בעניין.
למה אתה לא מקשיב, נכון יש 60 שגיאות בכל דף, אבל אני אומר לך שהן חוזרות על עצמן 30 פעמים! פשוט עושים CTRL+H ועושים החלפה של TR ב tr ועוד כמה דברים.

ושלא נדבר על המערכת ה"מאובטחת והמקצועית" שלך, דוגמה:
http://naruto.org.il/info.asp?cat=sdfי&ID=lol

אני מנחש שזה מופיע סתם שמשנים משתנים:

ציטוט:
Microsoft JET Database Engine error '80040e10'
No value given for one or more required parameters.

/info.asp, line 10

Last edited by LosNir; 28-03-06 at 21:02..
  Reply With Quote