הקוד בJS תקין רק לIE משמע הוא יצא מהתקן.
Report ? בכל מערכת חינמית סוג ג'.
הAuto Ban, מה ? על זה שמישהו שינה את הID ? טימטום, חסר ערך ולמען האמת יהיה משעשע לקשר לקישורים פגומים שיגרמו לGoogleBot ולשאר הבוטים לזרוק את המערכת לפח :O (לא, אני לא אעשה את זה, רק נותן דוגמא...).
אתה תתחיל לעבוד עם SSL ? אתה בכלל יודע מה זה SSL ? רק לפי זה שאמרת שאתה תתחיל לעבוד עם זה אני בטוח שאתה לא. SSL היא לא שפה, היא לא קוד מיוחד, SSL הינו חיבור מאובטח שברגע שאתה נכנס לעמוד אשר מופעלת עליו האפשרות SSL (שעולה כסף והרבה) כל המידע מקודד ב128bit ומאפשר הגנה "מירבית" על הנתונים המועברים בינך לבין השרת.
אתה עושה str_replace @#@!#!@%!@$!@$ אני מעריץ אותך. אני ממש עומד לנשק לך את התחת מרוב הערצה. החלפת תגי HTML הינו דבר שכך Rookie שרק התחיל לתכנת יודע לעשות. למען השם, הילדים שלומדים ASP בבית הספר יודעים (וזה אומר שזה קל :\). בולט ?! OMFG אתה אלוהים... מה UBB ? עורך WYSIWYG חינמי ? עשה לי טובה.
תמיכה בשתי שפות ? על מערכת שאני בונה עובדת עם אין סוף שפות, יודע למה ?! כי זה הדבר הכי בסיסי שיש במערכת. אז עשית RTL וLTR שבוחרים שפה. אני לא מאמין, יש לי כבר חום על השפתיים.
שוב, כל מערכת חינמית מתעלה על זה והיא זולה יותר *אהם* היא לא עולה כסף *אהם*.
אז עשה לי טובה, תקח את הביקורת בחיוב ותשפר\תשתפר.
אהה והכי חשוב. ללמוד לקבל ביקורת זה הדבר הראשון שבן אדם בוגר עושה, אז אני מניח שאתה בן ? 15 :ם
-----
עכשיו, אל תנסה לצאת מזה בצורה טיפשית כמו לנסות ולהפוך את זה לריב חסר טעם. תגיב כמו בן אדם בוגר בלי לחזור על אותו הדבר כל פעם. אני פה רק כדי לעזור. רוצה עצות ? פנה אלי. רוצה עזרה ? אני אשמח לעזור. רוצה משהו שקשור לתכנות ? אני אשמח לעזור. אבל העיקר שאל תהפוך את זה לריב טיפשי וחסר טעם. זוהי לא מטרת הפורום. אתה פתחת דיון כדי לקבל ביקורת. קבל אותה.
|