View Single Post
ישן 31-03-06, 01:39   # 29
Kuchi
הוסטסניון

Kuchi's Avatar

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות MSN אל Kuchi

Kuchi לא מחובר  

בנוש :P
א ) שים לב אמרתי "50$" כדוגמא ! לא אמרתי בכוונה 12032348 דולר כתבתי דוגמא !
ב ) כתבתי ילד כי הוא עדיין ילד ולא נראה לי שעבר את גיל ה - 18 (נחשב קטין = ילד ) לא ? אז מצטער !
ג ) זה לא משנה את זה שהוא שילם אחרי שהדומיין נגמר ! עזוב את זה שדומיין נעלם בכללי בשביל שכולם יוכלו לקנות אותו רק אחרי איזה 3 שבועות ! מרגע תפוגתו
הוא שילם לפני שמישהו אחר קנה ולא האשמתי את הספק אלה את יאן לא מדובר פה כלום ! שום דבר כנגד הספק הספק עושה את כספו וזה זכותו אני דיברתי על יאן ! ועל האתר שקנה את הדומיין ובמידה ואפילו יבקשו על הדומיין 1 מליון דולר ונכון מה שאמרת שהוא אמור להוכיח שהוא קנה מיאן ! אבל אם הוא יוכיח יקרעו לו תצורה גם אם זה מליון דולר הוא ישלם את זה בסופו של דבר :\
בכל מקרה מה שלא יהיה יאן האשם פה וזה לא פעם ראשונה שאני נתקל בו !
הוא גם פעם עבד על ילד מהשכבה שלי בקשר לאחסון או רדיו ולקח תכסף וזהו ברח למזלו אותו חבר "עשיר" וכמו מלא אנשים פה מזלזל בכסף קטן
בכל זאת בני ...
למען הסר ספק פותח הדיון אם אתה אינך ילד אלה עברת את גיל 18 (לפחות מיצידי 18 ומטה זה ילד) אז סליחה !
ועוד דבר בני לא בעיה אם הוא שלח לו בדואר רשום קיבל חשבונית מהדואר אם הוא ביצע הפקדה בנקאית ? חשבונית יש כבר הוכחה שהוא שילם ! ויש תאריך ... עכשיו מה שנשאר זה ליאן להוכיח הוא לא ביקש את הכסף חחחח זהו : או שלהוכיח השהוא הציע פיצוי או כסף חזרה אבל כמו בן פה הוא חייב להוכיח :P

Last edited by Kuchi; 31-03-06 at 01:43..