View Single Post
ישן 08-04-06, 23:47   # 4
FreshServ.Net
אחראי פורום

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות ICO אל FreshServ.Net שלח הודעה באמצעות MSN אל FreshServ.Net Send a message via Skype™ to FreshServ.Net

FreshServ.Net לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי eur2
סליחה מראש על הבוטות.

אתה עוד ילדון שלא מתמצא בעולם המשפטים שחושב שאם הוא ישאל באיזה פורום מסכן הוא יבין משהו.
אז ככה, אם אתה חושב לשאול בפורום אם אתה יכול לתבוע אני אומר לך מראש אין לך סיכוי ואתם סתם ילד קטן.

אם באמת היית רציני היית מבין שלא שואלים פורום מלא ילדים קטנים במידה ואפשר לתבוע משהו על משהו אלא פשוט הולכים ושואלים עורך דין מוסמך.

אז לשאלה שלך, לא אתה לא יכול לתבוע.
בלי קשר למה שהם עשו לך עם המידע.
אתה ילד קטן, כלומר אתה צריך אפוטרופוס שיעשה את התביעה בשבילך, ואני בספק אם ההורים שלך יעשו לך את זה.
אתה צריך הוכחה שהם באמת עשו לך משהו, ומכיוון שאין לך (הוכחות של לוגים של איסיקיו ומסנג'ר לא נחשבים) אתה צריך סוג של חוזה מולם שהם מתחייבים למשהו, הבטחות בעל פה לא שוות כלום!

נ.ב אני לא עורך דין, רק לקחתי כמה קורסים בתחום.

מקווה שהסברתי את עצמי.
יבגני
יבגני,
סתם לעצם העניין - הבטחות בעל פה כן תקפות מבחינה משפטית כמובן שצריך עדים להבטחה..
כן, נכון שזה לא ממש אפקטיבי מבחינת החלטת השופט אך בכל זאת היא נחשבת ויכולה להוות ביסוס בבית משפט.

לפותח האשכול - לא, אתה לא יכול לתבוע אותם.
אגב, אתה חסות! תבינו חסויות - אתם צריכים להודות כל בוקר לכך שיש לכם חסות! מספיק לבוא בטענות ובקשות..
(מצטער על הבוטות...)

חג שמח.

אי-מייל: admin at freshserv.net.
  Reply With Quote