View Single Post
ישן 09-04-06, 16:57   # 11
MoshikB
הוסטסניון

MoshikB's Avatar

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות ICO אל MoshikB Send a message via Skype™ to MoshikB

MoshikB לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי aviram
תשמעו לפי דעתי הוויכוח הזה קצת מתוסבך
כל אחד אומר משהו אחר.
בקיצור לפי דעתי מי שרוצה שיחלק מי שלא אז לא
לפי דעתי אי אפשר להשמיד חסויות כמו שאי אפשר להשמיד מבצעים בסופר
בקיצור חסויות לפעמים משתלמות ולפעמים לא וכל אחד יבחר לעשות מה שהוא רוצה עם השרת שלו
רוצים תחלקו חסויות לא רוצים תנהלו חברה ותשיגו לקוחות בתשלום
אני חושב שאת המסר הזה צריך לא רק להעביר אל מנהלי החברות - אלא גם ללקוחות.
הלקוחות צריכים להבין, שחסות - זה דבר שלילי, דבר לא טוב.
א. מכיוון שאתה לא יודע מתי מנהל החברה ייסגור לך את השרת, אם הוא יסגור.
ב. במידה והוא יסגור לך את השרת - וסתם לדוגמא, יש לך פורום שהוא בשיא הפעילות ומנהל החברה יסגור לך את השרת, מה תעשה? תתלונן עליו? על מה? שהוא נתן לך אחסון חינם והחליט לסגור לך אותו?
ג. אם יהיו לך בעיות כלשהן באתר, מנהל החברה אינו מתחייב לעזור לך, תהיה לך בעיה? מה תעשה?
ד. יש עוד מליון ואחת סיבות וטענות שיכולות להיות, בקיצור צריך להכניס את זה חזק חזק לתוך הלקוחות ולהסביר להם את זה, שיבינו - שעל איכות משלמים, שישקיעו 20-100 שקל, ויקבלו אכות, ללא דאגות שיסגרו לך את השרת, וללא דאגות - שבמידה ותהיה לך בעיה בשרת ישר יתקנו לך, ותהיה לך תמיכה טובה ומלאה בשרת. בעבר גם לי היה פורום, הייתי מאוחסן אצל רהוסט (rehost.co.il) לכל הנוסטלגיסטיים שעדיין זוכרים את החברה המובילה הזאת, ממש שילמתי הרבה - אך קיבלתי איכות, אתם לא יודעים כמה השקעתי, מאות שקלים, וההורים שלי לא ידעו בכלל, הייתי שולח את הכסף לבד וממש הכל לבד, אין סיבה שהם יידעו, לכן לכל אלה שאומרים שההורים שלהם לא מסכימים להם וכו', א. שטויות !, דברו עם ההורים שלכם 4 דקות ממש שיחה אישית - אין מצב שהם לא יסכימו, ב. גם אם לא יסכימו, מי אמר בכלל שהם חייבים לדעת על כך? הלקוח לא מספיק מבוגר כדי להבין שהוא קונה משהו ובתור בן אדם שקונה משהו לבד הוא כבר "ילד גדול"?
כשקונים חולצה, לא מקבלים אותה ללבוש חודש חודשיים ואז להחזיר אותה? צודק, אין דבר כזה חסות, צריך להשמיט את המושג הזה בכלל מעניין ההוסטינג.