View Single Post
ישן 11-04-06, 20:08   # 1
=_="
חבר פורום
דירוג מסחר: (0)

מיני פרופיל

=_=" לא מחובר  

תמיד רצית עסק איכסון אבל לא היה לך כסף לעיצוב ותיכנות? - כנס לפה!

תמיד רצית עסק איכסון אבל לא היה לך כסף לעיצוב ותיכנות? - הגעת למקום הנכון.
עכשיו אני מציין בתחילת האשכול, שכל אלה שרוצים להגיב כמו "אתה הורס את השוק, עכשיו תהיה עוד חברה/פראייר" וכל הבילבולי מוח האלה- אל תגיבו, כי נמאס לי מזה - תחסכו את זה ממני!

ועכשיו למטרה של האשכול:
יש לי עיצוב הוסטינג ללא שימוש שאני מוכן לתת אותו למי שירצה- בחינם, לאחר שאני ימצא מישהו שירצה את העיצוב אני אתכנת אותו לפי בקשתו ואתן לו את זה- הכל בחינם.

עכשיו אני לא אראה לאף אחד (חוץ מזה שיבחר בסוף כ"לוקח" העיצוב) את העיצוב, מה שאני יכול להגיד זה שהוא מפואר (לא אני עיצבתי, לא לדאוג חח), אז אל תבקשו אפילו לראות אותו.

עכשיו יש תנאי אחד לקבלת העיצוב, והוא שתהיה לכם סיבה מספיק טובה, לא לפנות אליי לאייסיקיו או לפלאפון כי אני פשוט ינתק או יאגנר אתכם במקום, תשאירו פה את הסיבה, והסיבה שלדעתי תהיה מספיק טובה תקבל הודעה פרטית שהיא קיבלה את העיצוב ואחרי זה נמשיך לתיכנות וכו'.

אני מבקש שוב לא להגיד את הבילבולי מוח שציינתי בהתחלה ובבקשה שהאשכול לא יהפך לספאם.

בהצלחה לכל "המתמודדים".

עריכה:
לא לפנות אליי גם בהודעות פרטיות.
מי שפנה אליי (לא אציין את שמו) אני מוותר לך הפעם כי באמת שכחתי לציין את זה, מצטער.
אתה מוזמן להגיב פה באשכול את הסיבה שלך.

עוד משהו ששכחתי:
מחר בשעה 17:00 הכל יגמר, אני אבקש לנעול את האשכול, אראה את כל הסיבות ואחליט מי יקבל את העיצוב, מי שיגיב אחרי 17:00 מחר סיבתו לא תחשב.

Last edited by =_="; 11-04-06 at 21:24..