View Single Post
ישן 12-04-06, 00:10   # 29
uni
חבר וותיק
 
מיני פרופיל
תאריך הצטרפות: Oct 2005
גיל: 37
הודעות: 1,424

uni לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי galt
גם אני לא יכול שלהתעלם מהתגובה שלך.

קודם כל, אתה לא צריך מונה כדי ליצור אפקטים רנדומליים. אתה יכול לעשות gotoAndStop הכי פשוט בעולם על פריים רנדומלי מתוך הטוטל פריימס (+1 כמובן) וכשהאנימציה נגמרת לחזור לנקודת המוצא שמגרילה פריים רנדומלי חדש.

ממש לא נכון, לעשות למשל אפקט של שלג או גשם לוקח למתכנת ממוצע כמה דקות להכין בתיכנות בלבד (חוץ מצירוף של מובי קליפ עם לינקייג', אלא אם הוא יוצר את העצם המשוכפל בעזרת Drawing API), ולעומת זאת לוקח הרבה הרבה השקעה באנימציה ליצור כזה אפקט.

אבל זה סתם מידע טכני, מה שאני בעצם בא להגיד זה שנכון שלא צריך AS בכל מקום. להפך, כל עוד לא צריך אותו חבל לדחוף אותו, אתה עלול לגרום לצריכת מעבד גבוהה או ללולאות אין סופיות.
אבל בשורה התחתונה, פלאש דבלופר נמדד על פי הרמה שלו בAS. היכולת שלך להתמודד עם טווח רחב יותר או מצוצמם יותר של פרוייקטים ובאיזו איכות ויעילות תוכל לבצע את הפרוייקט תלויה ברמת הידע שלך בAS (שוב, ברוב המקרים).
אני מסכים איתך בכל מילה כפי שאמרת אם אני אהיה מעוניין באפקט של גשם או שלג ברקע של הפלאש שלי כמובן שאני אשתמש בפקודה בAS אשר תכפיל לי MC לפי רצוני.
ועוד בחודש הראשון שהתחלתי לעבוד עם הפלאש עבדתי עם הפקודה של goandplay זה אחת הפקודות הבסיסיות בפלאש אפשר להגיד שזה כמו הפקודה geturl או stop אותו בסיס

לסיכום:
אני מסכים איתך במה שאמרת.
כמובן ששילוב של AS בפלאש תמיד מוסיף בכל קטע ויכול לעזור.
אך בפלאשים הנ"ל שהצגתי לא היה צריך לעשות משהו מיוחד עם AS מלבד הדברים הבאים: [תקן אותי אם אני טועה-ואני מדבר איתך על פלאש בסיסי]
1. קישורים- שימוש בAS
2. אפקטים ראנדומליים - שימוש בAS
3. כפתורים
4. טעינה ופס טעינה באמצעות פקודות AS

זה כעיקרון פחות או יותר מה שצריך בבאר בסיסי לפורום או אתר.

תקן אותי אם שחכתי משהו

כמובן שיש עוד דברים אבל הם לא עולים כרגע לראשי