View Single Post
ישן 14-04-06, 10:50   # 10
A1ex
תודה על תרומתך.

מיני פרופיל

A1ex לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי shev.com
העמותה ההתנדבותית זה יפה מאד, אבל זה לא אומר שלא מקבלים בה משכורת.
התנדבת פעם במד"א?
בתור מתנדב זה יפה מאד ומוערך מאד.
בתור נהג אמבולנס אתה מקבל שם משכורת, כמו גם כל ההנהלה (ומשכורות לא של מסכנים, אלא של כ-20,000 ש"ח ומעלה!).
אל תתבלבל בין עמותה שהיא התנדבותית לבין המשכורות.
כל נושא ההתנדבות זה אומר שהעמותה לא מרוויחה כסף. סבבה.. אז לאן הולכים ה-260 ש"ח בדיוק?
לאויר?
ובכן, הנהלת המשרד לא מתנדבת. הם אולי תורמים מזמנם וזה נחמד, אבל שלא יהיה לך ספק שההנהלה של העמותה עובדת בהתנדבות וללא משכורת.
זה מאד מבלבל וכולם חושבים שזק"א זה מקום שלא מרוויחים בו, אבל זאת טעות, כי בעלי המקצוע כמו לדוגמה המנהלי חשבונות, לא אכפת להם ממש באיזה משרד הם יושבים, אבל מישהו משלם להם על העבודה. כנ"ל עם המנהלים של העמותה.
והאם לדעתך משרדים בקומה 52 הם עניין של חוסר עלות? רגע? מי בעל הבניין ומה גרם לעמותה ללכת לשלם לו כאלה סכומים? ולמה דווקא שם? הם היו בכלל בראשון לציון בהתחלה!
הכסף זורם למקומות שבהם יש כיסים עמוקים ולא צריך לדאוג להם שהם בטעות "מתנדבים" ואולי צריך לתת להם כתף או שכם כדי לעזור להם בעבודת הקודש ההתנדבותית שלהם. זה ממש לא המקרה.
אם תצא מתוך הנחה שיש לפחות 10 דומיינים שנרשמים ביום.. ומדובר ב- 260 ש"ח כפול 10 זה כבר 2,600 ש"ח ביום! זה כפול 20 יום בחודש: אתה מדבר על מחזור יפה של 52000 ש"ח וזה כשאני מדבר איתך על המינימום שבמינימום של של רישום דומיינים (יענו יום חלש מאד).
כל הכסף הזה... 624,000 ש"ח בשנה (כן.. זה יותר מחצי מיליון שקל בלי להתאמץ הרבה),.. לאן הוא הולך בדיוק?
גם אני רוצה להתנדב! חחחחחח
רק שתידע שמד"א זה לא אירגון התנדבותי ועל כל שירות שלהם אתה משלם.
בקשר ל isoc אני לא יודע איך מתחלק הכסף.דרך אגב אני לא מצדיק את ISOC וגם אני חיכיתי 3 ימים עד שהם יעדכנו לי את הדומיין אבל אין מה לעשות.
ו domainthenet מזמינה את הדומיין מ isoc ורק לוקחת על זה עוד עמלת תיווך.