ציטוט:
נכתב במקור על ידי אדם
תתפלא לשמוע אבל הם כן נפלו ולא מעט פעמים ואני הבנתי ממקור אמין שזה בגגללכם אני לא יודע עד כמה זה אמין אב למתן להאשים לקוח וזה לא פעם ראשונה שאני שומע את זה שלקוח רושם בתגובה שאתה אומר שזה באשמתו, לדעתי זה בריחה מאחריות מתן.
אני מציע שתיקח את הדברים לצומת ליבך ותשפר את זה
|
אני לא האשמתי שום לקוח בשום דבר שאני גרמתי לו
נכון היו בעיה אם המסדים וזה היה לפני שבוע הלקוח שמדבר עכשיו זה לקוח שלפני שבועיים בערך עזב אותי שהוא עזב הכל היה בסדר אחרי שהוא עזב היו בעיות אם המסדים הוא שמע מלקוחות אחרים על הבעיות במסדים והחליט לדחוף את זה גם אם שמת לב לא הגבתי הרבה באשכול הזה כי אני הוא ילד קטן והוא מדבר כמו ילד קטן אני יכול להביא לך עכשיו איכסון סתם שתראה רק לחודש אם יש נפילה אחת באיכסון אני מביא לך את כל השרת מתנה היו בעיות בלינוקס הקודם עכשיו פירמטנו ועוד חודש אני יראה לכם את האפטיים של השרת אחרי שהוא עזב אותי הוא אמר לי שעוד שבוע ככה הוא חוזר אליי שהבוט לרדיו יהיה מוכן אם היה לי היסטורי הייתי מעתיק לכם בהוסטס הקודם אם תראה תתגובות שלו בביקורות אליי תראה שהוא רשם "מתן בן אדם זהב הוא תמיד עוזר" עכשיו הוא סתם רשם את זה הוא ילד קטן בגלל זה אני מעדיף לא להתייחס אבל זה לא משנה כי אני כבר לא מוכר חבילות לילדים כמוהו שלא מבינים כלום
שיהיה לכולם לילה טוב