View Single Post
ישן 20-10-05, 07:12   # 3
ymwd
חבר מתקדם

ymwd's Avatar

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות ICO אל ymwd שלח הודעה באמצעות MSN אל ymwd

ymwd לא מחובר  

אל תמהר לרצות למכור ! כל עוד זה לא יגרום לך שלא יהיה לך מה לאכול מחר.. אתה יכול לחכות .. קח תזמן .. תלמד ותתקדם בתחום! במשך הזמן אתה גם צובר לך את השם שלך בתור מעצב אתרים ברחבי האינטרנט.. אני יכול להגיד לך על עצמי שיצא לי להכיר הרבה אנשים ואני הרבה פעמים אומרים לי "אהה אתה Ym מהפורום ההוא והזה , שמעתי שאתה טוב(חנפנים ), אני אוהב תעבודות שלך(חנפנים )"
ככל שתצבור לך שם טוב ועבודות טובות עם הזמן אתה תוכל להתקדם...
ולצבור לך שם זה שידעו שאתה אמין.. שידעו שאתה ישר.. שידעו שאתה נותן תמיכה ולא נותן איגנור באייסיקיו על כל שאלה אחרי שהלקוח שלח לך את הכסף.. לא להעתיק עיצובים של אחרים.. ועוד ועוד כללים שכל אחד יכול להוסיף..
בלי להשויץ אני רק יגיד שבשבוע האחרון למשל פנו אלי הרבה לקוחות ולקוחות פוטנציאלים.. חלק רק ביררו.. חלק החליטו לרכוש .. וחלק אני נחלטתי לא לקבל.. אני מעדיף לקבל את הלקוחות ה"טובים" יותר.. גם פה.. אני מרשה לעצמי לסנן טוב טוב את הלקוחות כי יש לי מה לאכול עכשיו בארוחת בוקר ובסה"כ אני משתדל לעבוד בכיף!

קח את מה שכתבתי פה.. תחשוב על זה.. אתה יכול לקבל ויכול שלא.. אבל זה השיטה זה לא יעזור
בהצלחה לך ולכולם!

אתה ושאר חברי הפורום מוזמנים לקרוא בנוסף את המאמר של שי לוגסי - " מהו פורטפוליו? "
http://www.negetiv.net/index.php?opt...task=view&id=2
  Reply With Quote