אוקיי תראה,
אתה שיגעת אותי,
אתה באת אלי ביקשת תיכנות, הסברת לי והכול, אמרתי סבבה שלחת לי את העיצוב ומיד התחתי לעבוד.
בתהחלה אני פותח את העיצוב, ואני רואה שהכול הפוך, אני עבדתי כמו חמור והתחלתי להפוך את העיצוב.
בסוף רצית שאני ישנה לך דברים בעיצוב, משהו שאני לא כ"כ אמור לעשות, אמרתי נו טוב סבבה, בסוף שיניתי והתחלתי לעבוד, חתכתי את העיצוב בפוטושופ והמרתי אותו ל XHTML 1.0, הכנסתי תוכן, הכנתי את התרפיט ואת כל מה שצריך, לקח לי משהו כמו שעה, בסוף אני מראה לך ואני ואתה אומר לי שהזכויות לא בסדר ועוד כמה דברים, עכשיו באמת, אני אמור לתקן לך ולשנות לך את העיצוב לאיך שאתה אוהב? הייתה אמור להביא לי את העיצוב מוכן לחיתוך, אבל אני העלמתי עין, בסוף שיניתי את העיצוב וחתכתח מחדש, לקח לי שוב כשעה, אני מראה לך ופתאום אתה אומר לי לשנות שוב את העיצוב ולעשות את הלוגו של ניר (המעצב) כקישור לאתר שלו, שוב, כרגיל הייתי צריך לחתוך מחדש, ומאז נגמרו לי כבר הכוחות, עזבתי את העיצוב ועבדתי על עבודות אחרות שיש לי, בסוף חזרתי לעיצוב וחתכתי שוב הפעם, וכל זה קרה תוך כמעט שבוע, התחלתי כבר להכניס תוכן והכל בסוף אני שם לב שבעיצוב לא מותאם לתוכן באתר, ולכן מכאן כבר התייאשתי, כמה פעמים בנאדם יכול לחתוך את אותו העיצוב?!
עזבתי את העבודה והמשכתי בעבודות אחרות ומאז התחילה להשכח העבודה מראשי,
כל המזן היתי רק עסוק בלחתוך מחדש את העיצוב ולא יכלתי לתת לעצמי שתמשיך להריץ אותי ככה, כי
היו לי עבודות אחרות בלוח הזמנים ומאז כל העניין פשוט נשכח.
בסוף החלטתי לחתוך שוב, אך כשאני מנסה לפתוח את הקובץ אני פתאום רואה שהוא דפוק, ואתה לא הייתה מחובר בשביל לשלוח לי חדש.
אז תיראה, יש שני אפשרויות,
או שאתה פשוט מוותר על התיכנות, או שאני ממשיך אותו אבל יקח זמן.
יום טוב.
|