אנחנו מחזיקים בבית 4 מכשירים של פלאפון, שבמצב הנוכחי, 3 מתוך הפלאפונים האלה, לא רק שמשלמים עליהם מדי חודש, גם משלמים על ביטוח, אחריות וכמובן... על פלאפון אחד לפחות, שלא נגמרה עליו ההתחייבות.
לנו הילדים (2 פלאפונים סה"כ) יש 100 דקות חינם במשפחה מדי חודש למשך 3 שנים - 100 דקות עם אבא, 100 דקות עם אמא ו100 דקות עם אחי הקטן.
יש לנו כמובן גם את בזק, את הטלפון של בזק, שאנחנו מדברים בו יחסית הרבה, ועושים ממנו את רוב השיחות, משום שלפלאפונים שלנו אין קליטה באיזור שאנחנו גרים, אז רוב הטלפונים בסופו של דבר נעשים מבזק.
במשפחה, SMS זה לא כזה להיט, אנחנו מעדיפים לדבר אחד עם השני, ואני לא רוצה להזכיר בכלל שירותי מולטימדיה של גלישה באינטרנט, הורדת קליפים, הורדת צלצולים, תשלום על המנגינה הזאת שכשמחייגים אליך שומעים שיר (זה לא משהו ענק, אבל מצטבר), לכל אחד מבני המשפחה יש גם מענה קולי מותאם אישית, אנחנו משנים אותו לעיתים תכופות.
ואחרי כל הדברים הללו, המשפחה שלי לא עושה את ה2K, ויש לי אמא פטפטנית.
אז איך אתה מסביר לי שאתה עושה 4K בחודש חשבון?
Last edited by Eli-Hai; 22-05-06 at 18:03..
|