View Single Post
ישן 10-06-06, 17:10   # 20
sport
חבר וותיק

מיני פרופיל

sport לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי alex
לכל אהודי הכדוררגל למינהם, שצועקים שעלות המונידאל עולה מאות שקלים, מבדיקה קטנה שערכתי מתברר שעלות כרטיס למונידאל יכולה להגיע עד ל40 אלף יורו, לא כולל הכרטיס טיסה ולינה וכל שאר הסידורים למינהם. אז אני לא מבין, אם אתם כאלה אוהדי כדורגל למה לעזאזל אתם מתלוננים שעלות המשחק בטלוזיה עולה 189 ש"ח, במקום להודות על זה שאתם לא צריכים לשלם מחצית מהסכום שעולה כרטיס. אתם מתלוננים ומתחילים, כהרגלכם לפשוע ולחפש שיטות לא חוקיות כדי לצפות במשחקים...

קצת אבסורדי הייתי אומר
מה הקשר?

א. 40 אלף יורו זה לעשירים היושבים בתאים פרטיים ומקבלים מאכלים יוקרתיים . כרטיסים רגילים עולים בסביבות 200 יורו , כמובן שהמחיר תלוי במשחק ובמקום הישיבה.

ב. אין מה להשוות בכלל בין אלה שהולכים לראות את המשחקים לבין אלה שרואים בטלוויזיה.

ג. אם אתה קנית את שידורי המודיאל , זה אומר שכל עם ישראל יכולים לקנות גם כן? תהיה קצת מודע לסביבתך . 300 שקל זה הרבה מאוד כסף , לא כולם יכולים להרשות לעצמם להשקיע סכום כזה על המודיאל . אני יכול לומר לך שממש לא נעים לאלה שלא יכולים לראות את המודיאל בגלל זה.
חוץ מזה , כל מחיר נמוך מ300 שקל , הוא בגלל התחייבות לכבלים או לבנק לאומי .

בכל זאת , יש כאלה שבאמת מאבקם הוא חסר תכלית , הם נלחמים על הורדת מחירי המודיאל , במקום להלחם על דברים חשובים יותר .

לכן יש את המשפט המלגלג על אותם אנשים:
"קניתי פלסמה 42 אינץ' , ועכשיו איך אני ירכוש את המודיאל שהמחיר שלו כזה יקר?"
  Reply With Quote