ציטוט:
|
נכתב במקור על ידי somebody
לא הבנתי מה קשור הוסטס למה שאני אוהב ומה לא?
או יותר נכון את מי אני אוהב ואת מי לא.
למה כל דבר אתם מקשרים להוסטס?
דיברתי פה על הוסטס?
אמרתי את דעתי, וכן זאת דעתי!
עשיתי משהו? עדיין לא, ולא אני לא אעשה, בשביל זה יש את הצבא של המדינה הזאת שאמור לישמור על האזרחים, ובניהם אזרחי שדרות, שמישומה הוא לא עושה את זה, אבל אני לא אפתח דיון על מה אפשרות לעשות ולא עושים.
אבל אם אתה רוצה לקשר כל דבר להוסטס סבבה, זה ממש לא אכפת לי.
אף אחד לא יכול להגיד למשהו מה לחשוב. גם אם הוא "מנהל בפורום HOSTS, וואו! בו נישמח איזה יופי!, בגלל זה אני לא יכול להגיד את דעתי."(בצניות).
אז תעשה לי טובה ואל תנשיל הכל ל"מנהל בפורום הוסטס".
|
כשאתה דמות בעלת רמת סמכות (כמו שציינתי "מנהל בהוסטס") "אומר את דעתו" בפומבי זה נחשב על פי החוק הסתה, ובמידה ולא ידעת הסתה היא בלתי חוקית.
ישנו קו אדום שבו נגמר חופש הביטוי ושם מתחילה הסתה, עברת את הקו ממזמן.
ולכן (אם לא הבנת כבר מקודם) מכוון ואתה מנהל זה כן משנה את כל הסיפור!
תן לי לספר לך משהו, העם הפלסטיני היה עם כבוש, עם בלי חופש ביטוי, עם רעב, עם שפשעו נגדו...
כשילד קטן רעב או סובל הוא מחפש את הסיבה לכך, וכשהוא רואה את חיילי צה"ל משוטטים באיזור והורסים בתים זה מפתח רמה מסוימת של שנאה.
אבל למרות השנאה ההגיון אומר לא לפעול בצורה שנוגדת את החוק ו/או הדת, ופתאום מופיעים קיצוניים, קיצוניים שמאיימים עליך, קיצוניים שרוצים דם ישראלי, דם יהודי!
אתה חייב לשתף פעולה או שאתה מת.
במקרים רבים של פיגועים אדם נבחר ע"י קבוצה קיצונית, במידה והוא מסרב הורגים אותו ואת כל משפחתו מול כולם.
אחוז משתפי הפעולה לא עולה על 50% וזה בכלל הגיע למספרים כאלו רק בגלל הפחד, כשאתה אומר להרוג את כולם (נעזוב לרגע את זה שאני בכללית לא תומך בלקיחת חיים) אתה אומר להרוג את אותם קיצוניים, אבל אתה גם אומר להרוג את אותם ילדים, נשים, גברים וקשישים שלא עשו שום דבר רע.