View Single Post
ישן 23-06-06, 20:54   # 1
talr4
חבר בקהילה
 
מיני פרופיל
תאריך הצטרפות: Nov 2005
הודעות: 240
שלח הודעה באמצעות ICO אל talr4 שלח הודעה באמצעות MSN אל talr4

talr4 לא מחובר  

ביקורת חריפה על Dream-serv.com

עד לפני ככמה ימים תמכתי טכנית בחברה Dream-serv.com . כתמורה לתמיכתי קיבלתי איחסון על השרת של החברה, וסיכמתי מראש עם בעל החברה שבמידה והם רוצים לפטר אותי ולמחוק לי את האיחסון, שהוא מתחייב לעשות לי גיבוי הוא להודיע לי מראש כדי שאני אוכל לגבות.

היום, באתי להתחבר לפורום, וראיתי שסגרו לי את השרת. באתי לבעל החברה, אמר שהבעלים השני סגר לי את השרת כי לא צריך יותר תומכים. אז ביקשתי ממנו גיבוי לקבצים שלי, כמו שהוא הבטיח. אמר לי שאין גיבוי.

אחרי שהוא הבטיח לי בהתחלה שבמידה והוא מוחק לי את השרת הוא מגבה, אז הוא לא גיבה. אז ביקשתי ממנו פיצוי, כי על השרת היה לי עיצוב יחודי שעלה לי כסף ופורום שהתקנתי עליו המון מודים ולקח לי הרבה זמן עבודה. אז הוא פשוט אמר לי "לא." הטענה שלו הייתה שהוא לא מביא לי גיבוי כי הבעלים השני מחק בטעות והוא לא ידע שצריך לגבות לי, אבל מה זה האי רצינות הזאת?

אחרי זה התעצבנתי עליו, אמר לי כמו ילד קטן "התעצבנת הפסדת עיצוב ב200 ש"ח"

בקיצר, אני ממש לא ממליץ לעשות איתם עסקים.

יום נעים, טל.
__________________
Tal - טל, תומך טכני + מתכנת אתרים
איסיקיו: 322032710
מסנג'ר: talr4@speedy.co.il