ציטוט:
נכתב במקור על ידי Sermint
|
עוד פעם אתה והמפרטים שלך...
OCZ ModStream 520W אחד הספקים היותר דפוקים שקיימים! ובנוסף מדובר בספק של 500 ש"ח... מאיפה הגיעו ל700 ש"ח +? ב800 ש"ח אפשר לקנות OCZ PowerStream 520W SLI שהוא הספק הטוב של OCZ!
בוא אני אלמד אותך משהו חמוד... GeiL חברה יותר גדולה ויותר מוכרת בעולם מאשר OCZ, אז זה לא שבחרת את הזכרונות לפי השם... נכון? אני עדיין מחפש מה טוב בהם יותר מהזכרונות של GeiL?
לזכרונות של GeiL (שהוא הציג) יש תדר של 800MHz (לעומת ה533MHz המסכנים שאתה הראת) ותזמונים טובים יותר בכללית (אל תשכחו זה בא גם עם מתחים מאוד גמישים)! אז איפה בדיוק היתרון של זכרונות הOCZ שהצגת? זה כמו שתגיד שKingston DDR333 Value יותר טוב מCrosair DDR433 Extreme XMS Wonder CL2 (2-1-2) Logic... אין פה שום הגיון!!!
למה להמליץ על כרטיס עם 512MB שלא ישתמש בהם? אתה בכלל מבין במשאבי חומרה? טוב בכל מקרה אני ממליץ לפותח האשכול להתעלם מההודעה הלא הקשורה הזו.