ציטוט:
נכתב במקור על ידי Office-Serv.Co.il
רגע רגע רגע !.
אתה אומר פה, שהחברה שלי או פראש-סרב או Wisetp לא מספיק "טובות" ?!?! [ושאר החברות כמובן, אלה רק דוגמאות].
למה מי אלה ביכלל SPD או HTTP או לא יודע מה..
זה שיש להם עשרות שרתים, וזה שהם יותר מ-4 שנים ברשת זה לא אומר כלום !
אני מתערב איתך, שיש פה חברות איחסון, שקיימות אפילו פחות משנה, שלא סופרות את אף אחת מי החברות הללו .
אתה חושב אתה איזה מבין גדול, וזה מה שאתה וכל אלה שכמוך טועים !.
כל חברה כאן, שרוצה יכולה להגיע להסגים גבוהים מ-SPD או HTTP או Hosting וכאלה, כי אלה סך-הכול, הבעלים שלהם הם בני 20 + והם מתפרנסים מהחברות שלהם, ומבינים בלינוקס, ווינדוס ורוב שפות התיכנות .
ויש כאן בעלי חברות שיודעים הרבה יותר מזה .
אני יגיד לך משהו, לפני מספר שנים, לא היה את הטכנולוגייה שיש היום . הכל היתפתח, ולכן, כל בעלים החברות שקיימים שנה שנתיים, הספיקו ללמוד אותה טוב מאוד, כי הם ישר התחילו לעבוד איתה .
ולעומת זאת, בעלי החברות הגדולות לא ממש (לא כולם, אבל אני בטוח שיש כאלה) .
אז אני מבקש ממך, לפני שאתה פותח את הפה יותר מדי, וחושב את עצמך "כל יודע" (במקום "כל יכול"), אז תבדוק את החברות ה"קטנות" כמו שאתה אומר !!
יום טוב,
ירין.
|
הוא לא טען שאתם לא טובים, הוא טען שחברות כמו sPD כמו HTTP חברות יותר גדולות ומנוסות ואיך מה להתווכח על זה.
לחברת אספידי יש 40 שרתים ולא מזמן הם קנו את פנומן ונוספו אליהם בסביבות ה-10 שרתים אז שיש להם כ-50 שרתים, היא חברה ענקית ולמרות שאני מכבד אותך אי אפשר להשוות אותה עם חברה כמו שלך.
מה שדיברת זה השטויות הכי גדולות שיש, אם כול חברה יכולה להגיע לרמה של sPD ושל HTTP אז למה הם לא מגיעות?
לsPD ש מעל 200 לקוחות ואני חותם לך על זה, אבי הירש הבעלים שלהם מאחסן את האתרים הכי גדולים בארץ כיום, ובשביל להגיע לרמת חברה שהוא עשה צריך להשקיע המווווווון כסף והמון זמן...ו שאני אומר המון כסף זה לא 10,000 שקל אני מדבר פה על מעל 100,000 ש"ח שזה אין לכל ילד בן 15 נכון?
ככה שאל תדבר שטויות sPD אחת הגדולות אם לא הכי גדולה כיום בארץ.