תודה (:
ציטוט:
נכתב במקור על ידי it.b
אבל מה לעזעזל אכפת לך אתה לא חברת אחסון אז תשתוק זה לא עיניין שלך תתערב בעיניינים שלך וזהו!
כשתיפתח חברת איחסון תדבר ותגיד את מה שאתה רוצה על חוקי ולא חוקי לגביי זה!
ועד אז ......שששש..
|
דבר ראשון יש לי עסק אחסון כבר משנת 2004,
ועכשיו העסק עובד עם לקוחות עיסקיים בנושאי תחזוק שרתים, בנייה ותחזוק אתרים, יעוץ לחברות בנושאי ניהול רשתות והקמת מערכים. בנוסף אנחנו עכשיו עובדים במשותף עם חברת פיתרונות יעוץ ניהול והשמה לפיתוח ושיווק אופלציות.
החלטתי לא לפרסם כאן את העסק שלי בגלל אנשים כמוך ובגלל שלא משתלם לפרסם כאן עסק.
(וגם כל מי שפונה אלי ומבקש חבילה שבאתר, מקבל תשובה שלילית כי האתר הנוכחי לא מציג את הפריטים המעודכנים).
אין טעם בכלל להכנס לוויכוחים עם אידיוט כמוך.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי MaorD
זה בדיוק כמו שתגיד "למה אתם מספקים שרתי רדיו ? הרי השדרן כמובן ישדר משהו לא חוקי" .
אתה יכול לבקש רשיון אבל גם זה לא כל כך נורא .
במידה ופונים אליך בתלונה אתה פשוט מכחיש כל ידיעה בנוגע לנושא ומציג להם סעיף
שאתה מתחייב לשמור על פרטיות המשתמשים שלך ולכן לא ידעת על זה .
אך ברגע שנודע לך אתה מוריד את השרת פשוט .
במילים פשוטות משחק אותה ראש קטן (מקטין ראש ההפך ממגדיל ראש) כמו כל הישראלים בעולם .
|
ברגע שאתה מספק שרת רדיו מסוג Shoutcast, אתה בעצם מספק מערך שידור חינמי וחוקי.
השרת משמש כ"מפצל", כמו שהסברתי מקודם, או כ"מתווך".
כמובן שהפנייה מאקו"ם תגיע אליך ולא לבעל הרדיו, כי מה לעשות השרת מוגדר כשלך ולא של הלקוח.
אבל פה אתה באמת אין עילה לתביע נגדך, כי אתה רק סיפקת שירות - לא ידעת איך ינצלו אותו.
זה כמו שאבי sPD סיפק איחסון ל-Lionetwork, נתבע (שילם המון הוצאות משפטיות) ובעזרת בועז (עורך דין) הצליח לצאת מזה בלי לשלם פיצויים.
אם יש לך כסף לשלם הוצאות משפטיות, בהצלחה.
בכל מקרה, ברגע שאתה מספק פבוט של רדיו אתה לא רק ה"תווך" או ה"מפצל" אתה גם המפיץ, השדרן והליבה של כל המערכת הזאת.
כאן לא תצא בלי לשלם פיצויים על הפרת זכויות יוצרים שלא נדבר על הוצאות משפטיות (משפטים כאלה יכולים להגרר יותר משנה והמון דיונים).
רק בשביל הפרספקטיבה של ההוצאות המשפטיות - עורך דין טוב 300$ לשעה, שלא נדבר על הגעה לדיונים ואז המחירים בכלל קופצים (והוצאות משפטיות לצד התובע במידה והפסדת..).
הראש הקטן לא תמיד עוזר.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי Kuchi
עומר זה הי בני מביסייט חחחחח
בכל מקרה אמממממ זה חוקי אם אתה לא נותן לזה גישה של אחרים
אחסון מותק לך לאחסון וארז אסור לך לשתף אחרים ....
יענו אני עכשיו מעלה סרטים עכשיו לשרת שלי כי אין לי צורב אני הולך לעשות פורמט למחשב להוריד ולמחוק זה לא חוקי ? אף אחד לא הוריד אותם כי אין גישה
זהו זאת דעתי ><
|
זה לא חוקי, ואתה כן נותן גישה.
אם זה לא גישה של Get זאת גישת Broadcast וזה לא פחות חמור.
זה כמו שתגיד לי שאתה יכול לפתוח עכשיו "טלוויזיה אונליין" ותשדר בה את ערוץ "HOT 3" לכל מי שירצה בחינם, נראה כמה ימים תחזיק עד שתגיע התביעה מ-HOT.
שרת לא אמור לאחסן קבצים לא חוקיים, וכן, אם העלת סרטים לשרת כי "אין לך צורב" זה לא חוקי, ולא נראה לי שקיים עסק הוסטינג רציני שיאפשר לך לעשות כזה דבר (אבל שוב כנראה שהמצב בארץ הדרדר מאוד מאז שעזבתי את התחום).