ציטוט:
נכתב במקור על ידי KeyTekK²
אלכס, אתה מבוגר אולי ב"רצינות" שלך - הבעיה היא פה, ההכלה שלך, ועל סיטואציות שאולי לא נכחת בהם.
- בילוי לשבת עם החבר'ה - זה בילוי, עזוב את זה - אם בא לי לשבת עם החברה שלי בלילה בגן - גם זה אמור להפריע? צרות? איזה צרות קראת כאן? החברים שלו מטורפים אולי - אך למה שלא יהנו מהחיים?
- שוטרים לא יגשו סתם כי בא להם - אולי זה נכון. ופה בעצם נכנס לתמונה העוברים/אנשים שגרים בבניינים למעלה. לפעמים הם קצת יותר מידי מגזימים בנוגע למה שקורה.
סרק או לא, אידיוטים או חכמים - אתה לא יכול לקבוע את זה. תן לאנשים שרוצים להנות - להנות, לא נהיה שוב בגיל הנערות שלנו.
- ובעניין הבת - הלו, אולי האבא חושב אחרת ממך - אך תירגע עם המילים שלך. פושעים? לא באמת ידעתי שלצאת לפארק זה פשע. אולי לגנוב, או לפרוץ - זה פשע.
יכול להיות שהבא פשוט רוצה שהבת שלו תהנה - אני בטוח שהוא רוצה את הטוב ביותר בשבילה.
ובקצר - תן להם להנות, כל עוד זה לא עבר את גבול הטעם הטוב. אל תכליל ותעשה הכללות שאולי לא נכונות ותחזור בך בהם, אל תעביר ביקורת לעולם על מישהו שאינך מכיר ו/או שראית את הסיטואציה בו המצב היה.
|
הוא לא מבוגר ברצינות שלו.
הרצינות שלו דומה לרצינות של מבוגר, וזה לא בהכרח טוב.
ואני די בטוח שהוא לא יחזור בעצמו.. השקפת העולם שלו עושה רושם של צרות אופק..