ציטוט:
נכתב במקור על ידי Eye-Soft
לא הבנת אותי. לא אמרתי שסכום הכסף הוא זה שקובע את ההסכם, אלא העובדה ששילמת סכום כסף קטן למישהו לא מקצועי (לפחות לא בתחום הזה) ולכן נדפקת. לא קונים טלוויזית פלאזמה בשוק, קונים אותה בחנות מוכרת שנותנת לך אחריות. אין כל הבדל בין זה לבין קניית תיכנות. להפך, בתיכנות זה אפילו חשוב יותר, מכיוון שהמוצר הוא אישי ויחודי לך והוא דורש תמיכה.
לחסוך כסף זה מילת הגנאי הגדולה ביותר - בשימוש שלך. אתה לא חסכת כסף כמו שאדם רציני חוסך. רוצה לחסוך ? אל תקנה. אם אתה קונה, אתה לא חייב לקנות את ההכי טוב, אבל תקנה משהו סביר, משהו שאתה יודע שיעבוד ויתפקד כראוי.
|
דן , אני לא הכרתי את דניאל לא כפלאשר ולא כמתכנת , הייתה לו מן חברה לפיתוח , תיכנות ועיצוב אתרים , הוא קיבל על עצמו את הפרוייקט כמנהל החברה הזאת ונראה לי מקצועי מאוד( אני סך הכל לקוח שלא מבין בתיכנות ולא בעיצוב).
לא הלכתי לשוק , הלכתי עליו דרך האתר הזה וקיבלתי המלצות טובות עליו אחרי שביררתי עליו ,הראה לי פרוייקטים קודמים , הכל היה לפי הספר.
תתרכז בעניין שהוא העלמות של מישהו שהתחייב למשהו - זה העניין פה , מה קשור מי חסך? מה חסך? הוא לא עמד בהתחייבות.
אם הייתה לו בעייה - הוא היה צריך להציף אותה מולי ובזאת זה היה נגמר והייתי מחפש מישהו אחר,לא הייתי אוכל אותו ולא כלום , הייתי אומר לו תודה רבה על הזמן וממשיך הלאה - ואת זה הוא לא עשה ועל זה הדעה השלילית שלי.