View Single Post
ישן 17-07-06, 17:06   # 7
adielsh
חבר מתקדם

מיני פרופיל

adielsh לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Zvaim
אז ככה, מה עשית בתותחנים, לאן אתה ממליץ ללכת אם לא יקבלו אותי למיתר, איפה שתמליץ ללכת מה עושים שם, והאם ומה הסיכויים שישלחו אותי לקורס פיקוד.
אז ככה לתותחנים יש את מיתר שזה יחידה סודית ויש להם נשק סודי אין לי מושג מה זה אבל שמועות אומרות שזה משהו עם לייזר יש את MLRS שזה יחידה שיש להם רקטות שכל רקטה עולה כמו גיחה של מטוס (משהו כמו 100-200 אלף שקל) לכן משתמשים בהם רק במיקרים של מלחמה או כמו במצב של היום שהפעילו אותם שזה פעם ראשונה שהם עושים פעילות מבצעית
ויש את הגדודים הרגילים שיש גדודים שנמצאים בצפון ויש כאלה בדרום
אם לא יקבלו אותך למיתר אז אני ממליץ ללכת לגדודים הרגילים (תבקש גדוד קרן איפה שאני נמצא) כי פשוט הם משתמשים יותר עם הכלים שלהם לעומת MLRS והקווים של MLRS משעממים
בעיקרון לתותחנים יש שני קווים של פעילות קו כחול וקו חי"ר קו כחול זה קו שתופסים עם הכלים שלהם שזה הכי כיף כי אם אין התרעות או דברים כאלה לא עושים כלום ויש קו חי"ר שזה בעצם כמו קו של צנחנים גיבעתי ואחרים רק במקומות פחות מסוכנים כי אין לנו הכשרה כמו שלהם וזה לא ממש היעוד שלנו ואם יש אירועים אז יורים שזה בכלל כיף
אבל שלא תחשוב שלא יוצא התקלויות ודברים כאלה אם אתה מחפש אקשן יוצא לירות כדורי גומי וכדורים אמיתיים, לעשות סיורים מארבים ודברים כאלה בקו חי"ר.
בקשר לקורס פיקוד אחרי שמונה חודש אתה כבר יכול לצאת לקורס פיקוד אם אתה באמת רוצה אני לא חושב שיש סיבה שלא תתקבל סך הכל זה לא ממש בעיה להתקבל לקורס פיקוד שם ואם יש לך מתאם קצונה 2 אני בטוח שיתחננו אליך שתלך
עוד שאלות? על המסלול? ודברים כאלה?
www.extraup.net
העלאת קבצים בחינם

Last edited by adielsh; 17-07-06 at 17:10..