אשכול: בי לכולם.
View Single Post
ישן 01-08-06, 20:21   # 1
popik
מתאורר / יצא בחוץ
 
מיני פרופיל
תאריך הצטרפות: Oct 2005
גיל: 46
הודעות: 390

popik לא מחובר  

יבגני אני לא אומר לך מה לעשות אתה מחליט בעצמך אם להוריד שירים \ סרטים או כל דבר אחר בצורה לא חוקית לא ממש אכפת לי יש לי חברים שגם מורידים דברים בצורה לא חוקית וגם כאלו שלא זה ממש אבל ממש לא מענין אותי.

באשכול ההוא דיברתי על זה כי מישהו התחיל וניכנס לקטע הזה ואמר שאני כאילו "ילד טוב" אז אמרתי את דעתי בנושא.

בעיקר מה שבאתי לאגיד שהם שמה שהוא עשה ורשם מעל הפרסומת של גוגל ליחצו כאן בבקשה זה עיצבן אותי כי זה רמאות ! אנשים שמפרסמים בגוגל אדואר זה עולה להם כסף !
כל לחיצה זה כסף !
אם אתה תלחץ על הפרסומת על מילת החיפוש שלי גוגל יגבו ממני כסף !
אבל אם זאת סתם לחיצה של ילדים שרוצים לחיות על חשבוני וסתם לוחצים זה מעצבן !

לגוגל יש מערכת בדיקת לחיצות אך לא תמיד הם לא מאשרים לחיצות שיקריות כך שזאת בעיה!
תחשוב שסתם יקחו לך מדי חודש סתם פשוט סתם 20 דולר ! מה תגיד על זה?
סתם פשוט סתם יבואו אליך הבית בן אדם יכנס אליך יקח לך את הארנק יוציא ממנו שטר של 20 דולר ללא שום סיבה מוצדקת!

זה מה ששיגע אותי שעוד אנשים אומרים לי שאני מלשן !
אני משלם לגוגל אני לא רוצה שיקחו ממני סתם כסף !

וצודק דני תודה חשבתי שזה לא המקום הנכון רק שאני ידע עכשיו יותר ל"צנזר" לא לאגיב ולא להסתכל לכיון של אנשים בעלי מודעות ועקרונות לא נכונים.

ומושיקו לא חיפשתי צומי , חיפשתי מודעות למצב ! חיפשתי שאנשים ישימו לב לכך ולא עוד יגנו על אנשים שעוברים על כך.....

אפשר לנעול אם זה אפשרי.

Last edited by popik; 01-08-06 at 20:25..