ציטוט:
נכתב במקור על ידי Bla123Bla
חמוד, כמו שאמרתי אין לי מושג בנושא, עדיין לא קיבלתי תואר בהנדסת אווירונאוטיקה וחלל ולפי הגיל שלך אתה עוד רחוק (לפחות שנתיים במקרה של עתודה).
ולא אמרתי שהטילים לא מדוייקים אמרתי שמדינות האיסלאם לא מדוייקות. הסקאד למשל זה טיל אדיר שכוון לכיוון הקרייה בת"א ופגע יחסית רחוק (אם מקצוען היה משגר אותו, הוא יכל לפגוע).
איך אני אוהב שכולם מנופפים בטיל יריחו כאילו יודעים מה היא באמת העוצמה שלו. אולי אנחנו דמוקרטיה שכביכול משתפת את העם אבל סודות לגבי נשק אנו שומרים טוב טוב. ויריחו זה טיל ישן יחסית למיטב זיכרוני, אני בטוח שיש לנו טילים נוספים ואדירים.
ומה שהתכוונתי בזה שאנו נפגע יותר טוב:
תן לממונים אצלנו על טילים זילזאל ותן לחיזבאללה אנו נדייק הרבה יותר.
טיפ לפעם הבאה:
תקרא טוב מה כתבתי ואז תדבר. אולי יש לך ידע בתחום האווירונאוטיקה ומערכות נשק מתקדמות (אני בספק עצום), אבל מה כתבתי ומה אתה כתבת? כתבתי שהמוסלמים לא מדוייקים ואתה הטפת לי כמה שמערכך הטילים של רוסיה טוב.
|
יש לי ידע בסיסי כי אבא שלי היה מ"פ של יחידה מסויימת שקשורה לנושא והוא סיפר לי כל מיני דברים לא סודיים.
אירן = מוסלמים לא?
