View Single Post
ישן 10-08-06, 12:38   # 7
Bla123Bla
חבר פורום

מיני פרופיל

Bla123Bla לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Sparkie
אני לא חושב שזה נכון...כאילו...זה ברור שעדיף לשלוח את חיל האוויר שלנו...ולהפציץ חזק ולגמור תמלחמה...אפילו אתמול בתוכנית של חיים הכט אמרו טייסים שהם רוצים להשתמש בנשק ובכלים יותר חזקים..שעושים יותר נזק...כי לא נותנים להם את כל היד...מתי שיתנו לחיל האוויר שלנו את כל היד...
תאמין לי...תוך שעה שעתיים המלחמה מסתיימת..והעולם שוכח את הכל תוך שבוע שבועיים ונגמר הסיפור.
עכשיו בקשר לשליחת החיילים האהובים שלנו.
יבוא יום...שתהיה מלחמה ממש גדולה עם ארצות ערב אם לא נפעל כראוי...(למשל להפציץ את הכור האיראני)
צריך לקחת את הכל כפרופורציה...
אם לא נפעל כראוי...מאות..אולי אלפי חיילים שלנו יהרגו בקרבות מאד קשים אפילו גם אזרחים (אני מדבר על העתיד)
לשם כך הממשלה רוצה לעשות יותר נזק לחיזבאללה או לאירגוני טרור אחרים בפרט...ולא לאזרחים וכו'
כי ארגוני הטרור בעצם עושים את כל הבלאגן...וזה מסביר בעצם את שליחת הכוחות שלנו עד הליטאני.
קיצקץ...צריך לשים לזה סוף ומהר...ושיזדיין כל העולם! (מצטער על הביטוי)
יתנו לחיל האוויר לעשות מה שהוא רוצה, המלחמה לא תגמר תוך שעתיים ולא בתוך יומיים.
מלחמה זה דבר ארוך בדר"כ אין מה לעשות, אבל גם שיותר תקיפות מהאוויר, פצצות של טונות, מסוקים שיורים על כל בניית בכפרי המחבלים ולאט לאט הכוחות יוכלו להתקדם עם מינימום נפגעים.

(לזה שמעליך) מאיזו יחידה מיוחדת נהרגו 8 חיילים? לא זכור לי דבר כזה. היחידות המיוחדות שלנו (מטכ"ל, שייטת, שלדג...) הן יחידות מעולות שעפ"י מומחים ממדינות שונות הן בין הטובות בעולם בתחום.

ואתה לא רציני שאתה אומר שאחד מצבאות העולם יכל לעשות את זה עם 300 חיילים (אתה אומר צבא מקצועי, משמע יש כאלה שמהם אתה לוקח את ההשראה). נניח ארה"ב, שלה יש צבא שהוא כביכול מקצועי (הכשרה טובה, משכורות, מיומנות)- גם להם היו תקלים לא קטנים כמו במוגדישו, סומליה.

Last edited by Bla123Bla; 10-08-06 at 12:46..
  Reply With Quote