View Single Post
ישן 10-08-06, 15:37   # 5
Bla123Bla
חבר פורום

מיני פרופיל

Bla123Bla לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי VajDa
אין מה לעשות..
האמריקאים הם הידידם שלנו, ברגע שנחריב כפרים ויהיה תעמולה ויהיה לחץ על האמריקאי
אז האמריקאים פשוט ידרשו להפסיק, וחבל שזה ייגמר בצורה שכזו

ומה אתה משווה את אמריקה באפגניסטן אלינו?
ארה"ב יכולה לעשות מה שהיא רוצה, היא לא תלוייה באף אחד, אם העולם ייחרב ארה"ב יוכלו להמשיך בחיי יום כמעט רגילים לחלוטין, הם פשוט לא תלויים באף אחד!
לעומתנו.. שאנחנו בלי האמריקאים לא היינו פה..
אתה כל פעם מנסה "לתפוס" אותי בטעות ובעצם לא שם לב מה כתבתי:
אני לא משווה אותנו לאמריקאים, אני אמרתי שצריך לאמץ את דרך הלחימה של שיטוח כפרים (ולידיעתך הנושא כבר עלה על שולחן הדיונים בממשלה ועדיין לא נשלל).

אנשים אומרים יותר מדי אמריקה אמריקה, תתעוררו בקרוב אמריקה לא תהיה המעצמה היחידה בעולם הזה, תנו לעולם כמה שנים. האמריקאים עזרו לנו רק שזה עוזר להם:
ברית המועצות הייתה בעלת ברית של ארצות ערב. ארצות ערב נלחמו נגדנו. ארצות הברית עזרה לנו להחליש את כוחם של החברים של ברית המועצות. וסה"כ הם עזרו לנו רק ביום כיפור, שאז הייתה סכנה להתפרצות של מלחמת העולם השלישית.

אנחנו בלי האמריקאים היינו פה ועוד איך. אולי שתגדל בשנתיים ותתגייס לצבא תלמד כוחה של ישראל מהו (תלמד קצת, אלא אם כן תהיה שותף לסודות מדינה), ארה"ב לא סתם שמרה איתנו על קשרים טובים.

ציטוט:
לא אומר שזה רק פוליטיקה..אבל זה הרוב...הם מרוויחים גם בעל ברית בחלק הארי של המזרח התיכון..וכו'..אבל תאמין לי שבעולם של היום...יש להם את הכוח להתנתק במידת הצורך.
וזה מה שאמרתי, אתה כותב את כאילו אתה מתקן אותי (שהם יכולים להתנתק).
אנחנו לא סתם בעלי ברית שלהם (סתם יש סעודיה, ירדן, מצרים). תהיה בטוח שהם לא היו בוחרים סתם את המדינה הכי קטנה, העם הכי קטן, האנשים הכי שנואים באזור אם לא היה יוצא להם משהו.

ציטוט:
ואם לא הבנת עד עכשיו..ברגע שהוא יחשוב את זה אנחנו נתחיל לאכול משאריות ברחוב.
אני לא יודע מה תעשה, ברגע שזה יקרה אני אהיה הבנאדם הכי מאושר בעולם גם אם אני אצטרך לאכול עץ כל החיים. הכלכלה העולמית תלויה גם בישראל (חקלאות מפותחת מאוד- גם בחורף, מדענים/מהנדסים בין הטובים בעולם, רופאים מעולים ועוד...).

ועכשיו הכח של ארה"ב שדיברתם עליו חוזר אליך- ניסו כבר לגרום לנו לאכול שאריות, בשביל זה יש לנו בעלת ברית שפשוט אומרת "וטו" כל פעם .

ציטוט:
כמו שאמרת..."אין לך מה להגיב בתגובות כאלה אליי" אז אני פשוט לא יגיב...יש לך דעה מסויימת וככה באת..בלי יכולת להתגמש
שוב, אתה מסובב את זה כאילו התייחסתי לכל מה שכתבת כשארמתי אין לך מה להגיב בתגובות כאלה אליי. התייחסתי רק למשפט אחד שאומר שהעולם יחשוב שאנו רוצחים. תגיד לי, לפי מה שכתבתי בהודעה הראשית נראה לך שאיכפת לי מה העולם יגיד? או שנראה שאני אשנה דעה כזאת?

אני פתוח לשינויים בדעה, אבל לא שינויים שישנו את המחשבות שיש לי שנים בראש.