View Single Post
ישן 13-08-06, 00:33   # 9
Panda
הוסטסניון

Panda's Avatar

מיני פרופיל

Panda לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Bla123Bla
אני לא מתווכח, שאני רואה דברים לא נכונים אני פשוט מגיב עליהם.

אתה שומע/קורא דברים שאנשים אומרים וחוזר על זה. למה אתה חושב שלא מוצאים בצופן התנ"כי (שלא קשור לנושא, אך אתה הכנסת אותו)? כי אתה צריך לחפש משהו ספציפי...תסכים איתי שאף אחד לא האמין שמגדלי התאומים יפלו, נכון? אף אחד לא צפה שערפאת פתאום ימות ממחלה ועוד הרבה מקרים שפשוט לא חושבים על לחפש אותם בצופן.

בניגוד למקרים הללו, יש לך את רצח רבין שנצפה מראש בצופן התנכ"י (שנה לפני הרצח), מספר גורמים הוזהרו והפלא ופלא, הרצח התרחש.

תנסה לראות את שני הצדדים ולהשוות ביניהם (כמוני, אני לא מקבל שום דבר שאומרים לי בלי לחקור קצת), לא לראות טקסט שאתאיסט כתב ולאמין לו או להפך, להאמין לכל מה שהדתי יגיד.

נתתי לך את הדוגמא של רבין (זה לא היה רמז, זה נכתב במפורש), עכשיו הבחירה היא שלך.

עריכה:
הרשה לי להפנות אותך לעוד דוגמא שאותי לפחות הדהימה (בקשר לצופן התנ"כי):
הערה: אני מסכם את התוכן שנכתב באתר הידברות.
החוקרים חפשו בצופן התנ"כי את שמו של המשיח (האיש שנמשח בשמן, ולא כל פירוש אחר שאנשים חושבים עליו) שעתיד לבוא ולגאול את העולם עפ"י הדת:
חיפוש את הצירוף "שם משיח". הביטוי נמצא בדילוג של 72. הדבר המדהים שהצירוף שמתחבר אליו הוא:
"למה זה תשאל לשמי"- למה אתה שואל מה השם שלי?

כמובן שאני לא מאמין למה שאומרים לי ובדקתי בעצמי בתוכנת הצופן החינמית ונוכחתי לגלות שזה נכון.

תכנה את זה צירוף מקרים, תכנה את זה הסתברות...מבחינתי לא הגיוני שזה יווצר בטעות.

תראה כל עוד אין לך הוכחה אמיתית שהדברים שאתה אומר אמיתיים ולא הומצאו או נוצרו בדרך כלשהי, אתה לא יכול להגיד שאני טועה.
ד"א הגב יכול להיות שזה נוצר בכוונה אבל לך תדע איך...
  Reply With Quote