ציטוט:
נכתב במקור על ידי Bla123Bla
תראה, אתה מאמין למדענים שהם אומרים דברים על תאוריית האבולוציה? אתה מאמין למדענים שאומרים לך מה קורה במקרה של התפרצות געשית? אתה מאמין שהמדענים אומרים לך באילו שנים האאמפריה הבבלית שלטה בעולם המוכר? למה שלא תאמין לעובדה הזאת.
אבל אני אתן לך את המקור לעבודה שהתורה (הצופן נמצא בתורה, לא בכל התנ"ך) לא השתנתה: מצאו בטבריה ספר מלפני יותר מ-1000 שנה בו התורה כתובה בדיוק כמו שהיא כתובה כיום.
עוד הוכחה שהיא פחות ארכיאולוגית ויותר היסטורית:
חכמי ישראל דנים בכתוב בתורה, וכל החלקים עליהם הם דנים זהים לכתוב בתורה היום.
אני חושב שההוכחה הארכיאולוגית מדברת בשם עצמה  .
|
תראה לגבי האבולוציה, אני אף פעם לא הייתי בטוח. להגיד לך למה? תחשוב על זה בצורה הזאת:
אומרים שהזמן הוא אין סופי, זאת אומרת לשני הכיוונים, עכשיו תחשוב מה ברא את כולנו, נניח(לא מזלזל)
שזה היה אלוהים אוקיי? עכשיו מה יצר את אלוהים? משהו היה חייב לקרות כדי שהוא יתקיים, ומה יצר את מה שיצר אותו, תחשוב על זה ככה זה ממשיך ומששיך וממשיך, ותחשוב שיש נקודת קצה בסוף של הזמן אוקיי? עכשיו נגיד מה יצר את כל מה שהיה שם ממה זה נוצר? זה יכול לשגע שחושבים על זה.
ואתה הרגע דיברת על התנ"ך, אני דיברתי על הצפנים והנבואות, תחשוב שאני יכול להגיד עכשיו דבר כזה:
בעוד שנים יבוא סופו של פורום הוסטס, בשלב מסוים זה יקרה נכון? תקרא לזה נבונה אז? אני יכול גם להגיד עכשיו:
בעוד שנים סין תחליט לתקוף אותנו, זה יכול לקרות חס וחלילה, אבל תחשוב כנראה שזה לא יקרה כי יש לנו שלום מסודר איתם.
אבל בתקופת התנ"ך לא היה כזה שלום בין אזורים שם, האנשים ננדו גם ככה שהדברים השתנו שם בקלות, היום הכל מבוסס יותר,
אז הרבה יותר קל להגיד שיתקפו אותנו משפון/דרום/מזרח/מערב בתקופת התנ"ך.