View Single Post
ישן 30-08-06, 14:55   # 20
meshuga
הנהלת הפורום לשעבר
 
meshuga's Avatar
 
מיני פרופיל
תאריך הצטרפות: Oct 2005
גיל: 35
הודעות: 7,601

meshuga לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Smile
אל תגיד לי שבחיים שלך לא השתמשת בגרסה פרוצה של איזו תוכנה...או באיזה סיריאל שהשגת
בר, זה לא קשור, גם אני עם ווינדווס לא חוקי, אבל הוא צודק, זה לגנוב...גם להוריד שירים וסרטים זה גניבה, שיש עליה עונש במידה ותופסים אותך.

מה שכן, מייקרוסופט לא ממש תמימים והם הגורם הישיר שגרם שהעולם יוריד ויפרוץ יותר מאשר יקנה את המוצרים שלהם, ולמה זה?...בגלל המחירים המופרזים לכל דבר, אני לא אומר שזאת לא זכותם, אבל אני רק מסביר איך קרה שמתוך 5 אנשים ל4 יש גרסה לא חוקית של המוצר שלהם.

אם אני לא טועה, בהודו או משהו כזה, מייקרוסופט מכרו בתקופה מסויימת ווינדווס ב10$ משהו כזה...ולמה? כי כמעט לאף אחד שם לא היה ווינדווס חוקי.
עכשיו, 10$ זה אולי באמת כבר כמעט ואולי בכלל בלי רווח, אבל בוא נגיד, ש200 ש"ח (50$) למערכת הפעלה זה סכום שכולם מרוויחים וגם כולם יקנו...במקום המחיר העכשווי שהוא 400-600 ש"ח למחשב...(אולי יותר..אני חוץ מהמחשב שהיה לי בשנת 1997 לא קניתי ווינדווס) הוא קצת מוגזם, במיוחד שיש מספר תחלופים חינמיים ומתי שאפשר להשיג בחינם (כמובן, בדרך לא חוקית, אבל..העיקרון פה הוא...שאפשר).

לסיכום, כן, אני מחשיב את עצמי לגנב...ואני לא מנסה להצדיק את זה בכך שהמחירים של מייקרוסופט גבוהים, רק הבאתי פה נקודה למחשבה איך הגענו למצב הזה.
  Reply With Quote