View Single Post
ישן 08-09-06, 13:42   # 4
x-ray
דוגמן הבית השמן
תודה על תרומתך :)

מיני פרופיל

x-ray לא מחובר  

תמיד נחמד לראות ביקורת נחמדה ושקרית
האמת היא כזו:
בר החל להיות לקוח שלנו לפני כחודש, באותה תקופה הוא טען שיש לו בעיה לשלם מכיוון שהוא גר בצפון ולכן החלטנו לפתוח לו את החשבון על אף העובדה שהוא לא שילם.
יותם לא שיגע אותו בנוגע לתשלום אלא הזכיר לו פעם בתקופה,זהו דבר לגיטימי לחלוטין ואני לא מבין למה בר מנסה להציג את זה באור שלילי (הרי אנחנו עובדים בשביל הכסף לא?).

הבעיות שבר מדבר עליהן הן בעיות של עדכוני דיאנאס שבאמת לקחו יומיים וזה לא באשמתו וזה קורה בכל המקומות,השרתים מעולם לא היו איטיים וזוהי המצאה.

הסיפור של היום הוא כזה,
בר,שפתח פורום רשמי להדס מורנו (וד"א טען שיש לו את כל האישורים) פנה ליותם,דרש,לחץ והעליב אותו על אף שיותם עשה כל שביכולתו בשביל לעזור.
בר לא קיבל אישורים רשמיים מסוכנה של הדס מורנו ולכן חשש לקבל תביעה וביקש מיותם שימחק לו את הקבצים ויכין לו גיבוי. יותם הסכים למרות שזה לא תפקידו והמשתמש יכול לעשות הכל דרך פאנל הניהול של חשבונות.
בהתחהל יותם השעה את החשבון ובר טען שזה לא מספיק מסיבה כל שהי,אחר כך יותם שינה גם את כתובת האתר וגם זה לא הספיק לבר,לבסוף השיחה גלשה לרמה של איומים מצד בר בפריצה לעסק (עבירה פלילית ד"א) וכמו כל ילד קטן גם איים בביקורת בהוסטס שהפך להיות מין מקום שמשתלחים בו בעסקי אחסון שלא מרוצים מהם. בר גם איים על יותם בצורה מרומזת ושאל איפה הוא גר.

בשורה התחתונה,
לא יותם ולא אני ילדים ווודאי שלא מתרגשים מהאיומים..
בר פירסם ביקורת חיובית לפני זמן מה ואתם מוזמנים לבדוק וכשהוא פנה אלי הוא תמיד דאג להזכיר לי עד כמה אנחנו טובים ועד כמה התמיכה שלנו ברמה גבוהה.

עכשיו אתם מוזמנים להחליט בעצמכם מי צודק ומי לא,יותם יעלה עוד מעט את הלוג של השיחה לפורום ואז בכלל הכל יהיה ברור יותר