ציטוט:
נכתב במקור על ידי binky
הכל התחיל לפני כמה ימים אחרי שהפקדתי להם את הכסף והם הריצו לי ת'שרת..
התחילו לאגים נוראיים של יום / יומיים והטכנאי שלהם שבקושי זמין בא בטענה שיש התקפות , טוב את זה הבנתי ואז השרת נפל לפני יומיים אם אני לא טועה כי היה משהו עם 012 טוב השרת חזר ביקשתי שיריצו לי ת'שרת הם הריצו לי ת'וונט.. עד שאני תופס מישהו מהחברה אני צריך לצלצל ל-5 פלאפונים שבסוף גם לא תפסתי אף אחד. לבסוף תפסתי את אבי פעם הוא אוכל , פעם המחשב נדפק לו ואני לא מאשים אותו אבל הוא אומר לי כל פעם : "עוד חצי שעה" עוד מעט תמתין " לבסוף אתמול הריצו לי ת'ונטרילו אבל השרת משום מה לא עובד.. עוד פעם , עד שאני תופס את אבי.. תפסתי אותו בערב הוא ורז לא הצליחו להריץ את השרת משום מה לא עבד כלום הם אמרו לי מחר אוקיי. בשעה 3 צלצלתי לאבי והתומך לא נמצא אחר כך צלצלתי עוד פעם והתומך לא נמצא ואני פשוט לא יכול ! אני מוותר אין לי את השרת יותר מ-48 שעות..אבי אני לא בא נגדך אבל פשוט התמיכה שלכם סליחה על הביטוי חרא ! התומך שלכם בכלל לא עונה ואל תגיד לי כי זה חג ! כי שזה לא חג הוא בקושי עונה !
אני מוותר אני לא רוצה את השרת נמאס לי הם כבר מסובבים אותי כמה ימים פשוט נמאס לי סתם ביבזתי כסף שתאמינו לי היה לי קשה להשיג אותו כי אין לי כל כך הרבה כסף בזמן האחרון..
|
אם אני לא טועה עד 14 יום אתה יכול לקבל החזר זה רשום באתר שלהם נראה לי..
אל תוותר כל כך מהר יש חברות טובות כמו linuxserv.co.il תפנה אליו, הוא בן אדם מקצועי .