View Single Post
ישן 26-10-05, 00:07   # 3
Extreme-Serv
חסום

מיני פרופיל

Extreme-Serv לא מחובר  

אוקיי ,
קראתי את הודעתך וכעת אגיב :

קודם כל , בנוגע למה שכתבת על השירות - תודה . באמת רואים שהעניין נכתב מתוך ביקורת אמיתית וכנה ולא מתוך שנאה ,

דבר שני ,

הסברתי לך את זה בטלפון ואסביר זאת שוב ,

הוכרז ללקוחותינו בתחילה כי ביום א' , ה 23.10.2005 יתבצע פירמוט החל מהשעה 00:00 וייתכנו שיבושים בגלישה לאתרים .
לאחר פחות מ 24 שעות שיניתי את זה ליום ב' אך לצערי הרב , אבי מ LSRV שביצע בעבורי את הפירמוט שכח כי מדובר פה בערב חג .
באותו היום הייתי עסוק בסידורים ולא הצלחתי לענות לטלפון בזמינות יתרה ואבי הרים אליי טלפון והצליח בסופו של דבר לתפוס אותי בשעה 6-7 בערב .
הוא הודיע לי כי את הפירמוט יבצעו באותו היום אך לצערי לא הצלחתי להודיע לכל לקוחות החברה .

הפירמוט , או כך חשבתי לפחות , היה אמור לעבור בקלות .
חלו סיבוכים והגיבוי ארך כל הלילה ורק ב 7 בבוקר לערך אבי יצא לביתו בחזרה והובטח לי כי הגיבויים יוטענו למערכת בחזרה .

העניין הסתיים בשעות הצהריים , בין 2-4 , למרבה הצער .

בכל אופן ,
מיד לאחר שכל הגיבויים הועלו , דווחו לי בעיות בכניסות לאתרים אצל חלק מהאנשים ,
לחלק נכנס לאתרים , לחלק לא .

ביניהם - אתה דיווחת .
מיד לאחר הפניה הראשונה , פניתי לאבי ונאמר לי כי מדובר בעידכון DNS .
שאלתי אותו מה עושים , אמר לי , מחכים 3 ימים עד שה DNS ייקלט שוב בכל הספקיות בארץ .
שאלתי אותו למה 3 ימים , לא הייתה ממש תשובה שונה מלבד "ככה זה עם עידכון DNS"
אוקיי , עברו כבר 48 שעות מאז , מה שאומר שנותרו עוד 24 שעות לסיום העידכון .

לי למשל , האתר שלך בכתובת nockout.net לא עבד אתמול אך היום פועל מצויין .
אתה מתקשר אליי , ובא אליי בתלונות למה האתר לא עובד לך ..
אני מסביר לי כי מדובר פה בעידכון DNS , התקשרת אתה בעצמך לחבר שמחוברל 015 והוא אמר לך שהאתר עובד .
יצרתי קשר עם אבי , שממוקם ב 012 , אמר לי שכל האתרים אצלנו עובדים , כולל האתר שלך , למרות שדיווחת כי חלק מהאנשים שגולשים ב 012 מהאתר שלך , לא מצליחים להיכנס .

ביררתי עם אנשים שמחוברים ל NETVISION - חלק עובד להם , חלק לא .
ביררתי עם אנשים שמחוברים לברק 013 , כמוני - עובד לכולם .
ביררתי עם אנשים שמחוברים ל 012 קווי זהב - שוב , לחלקם (כמו אבי) עובד ולחלקם לא .

שוב , הסברתי לך בטלפון כי עידכון DNS לוקח 3 ימים ואמרתי לך מפורשות כי אם מחר האתר שלך לא עולה , זו אחריות שלי לוודא שהוא יעלה בכל מחיר .
ושלא תחשוב שלא תקבל על כל בעיית ה DNS הזו פיצויים + על איחור הפורמט .

אתה סה"כ בא אליי בתלונה כאילו זו בעיה שלי , שהספקיות בארץ לא באמת ממהרות לעדכן DNS לכולם בזמן .
תאמין לי , שאם זו הייתה אכן הבעיה שלי ובאמת הייתי יכול להתקשר ל 012 , נטויז'ן , אינטרנט זהב וכו' ולומר להן שיופיעלו זאת עכשיו ומיד , הייתי עושה זאת , למרות שאני לא חושב שהדבר כרוך הלחיצה על כפתור .

אני יכול להתערב איתך , שאם היית ממתין בסבלנות עוד 24 שעות בדיוק , היית מגלה כי האתר שלך חזר לפעולה בשביל עוד אנשים שמחוברים בנטויז'ן , אינטרנט זהב, 012 וכל אלו שדיווחו כי לא עבד להם .

ברגע שזה יקרה , אני מאמין שאז תבין שזו לא הייתה בעיה שלי .
במידה וזה לא יקרה , האחריות נופלת עליי ואני דואג לשבת רצוף על המחשבו לדאוג שהאתר שלך יחזור לפעולה מיידית , איך אני ?

Last edited by Extreme-Serv; 26-10-05 at 00:10..