ציטוט:
נכתב במקור על ידי BHXHUI
נכון שtinyurl הוא בחו"ל וכנראה עבר שיווק ענק, אך עשרות מיליוני קישורים מראים שיש שימוש לכלל בשירות כזה. חבל שעל עובדות קשה להתווכח...
אם אתה כל כך רוצה וזה עושה לך טוב, אין בעיה אני אדאג לשלוח לך לפרטי שימושים עד מחר בערב.
אני לא אשלח אותם פה כי מי שיש לו שימוש באתר לא צריך את הרשימה הזאת.
אני לא מבולבל, פשוט אין לי כח להתווכח אז אמרתי "לא מעניין, לא איכפת ושהגולש יבחר", אולי אתה רוצה להיכנס לטקסטים ארוכים עכשיו, אבל אני כבר קיבלתי את הביקורת שלך מספר פעמים ואין לי כח להגיב עליה...
ונכון, זה מגוחך, לך תבין מה אנשים מנסים לעשות בימינו פחח...אפסים.
אל תכנס לזה, בהחלט לא זה ממש לא נושא. אך מבחינתי אין פה שום מורכבות.
ברשימה שתקבל בין היתר תמצא שימושים מועילים ספציפיים, לא משהו שצריך ויכול לשמש כל אחד ואני אמסור לך גם מידע על ההתנדבות שעשיתי באתר (ציינתי באחת מתגובותי) שכל מתנדב קיצר לפחות 20 כתובות ביום.
לפחות משהו שהנחתי שיקרה מראש- כניסות יחסית רבות לאשכול בשל הכותרת אני מניח (רבות יחסית לשאר האשכולות בדף הראשון).
|
שוב פעם, אין להשוות בין שני הדברים,
קהל היעד של האתר הלועזי הוא הרבה, הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה יותר גדול..
זה לא רלוונטי לעשות כזה שיוון,
והייתי רוצה לדעת מאיפה קיבלת את המידע של ה20 מיליון קיצורי באתר הלועזי, אני מניח שמאותו אתר - לא אובייקטיבי, ואם זה לא מהאתר הלועזי אין לדעת את האמינות של אותו מקור, ככה שתשכח מהאתר הלועזי הוא כלל לא קשור לפה.
ולא סתם זרקת משפט, אתה הגבת על הביקורת שלי, וכשאני אמרתי משו' על התגובה שלך אתה ענית בניגוד מוחלט למה שאמרת בפעם הראשונה, זה לא מראה על רצינות ובטח שלא כאשר מדברים על המועילות של האתר, אין לך כוח להגיב? אל תגיב בכלל... אתה פשוט יוצא פחות רציני כל פעם.
אני יתן לך אימרה של מישהו יותר מנוסה אמר בנושא שקצת קשור,
אם אתה עומד מול משקיעים ואתה לא מצליח להסביר את הפרוייקט שלך ב3 דקות, אין טעם בפרוייקט.
אז יופי שעכשיו אתה לוקח את הזמן וחושב אילו שימושים יעילים יש בפרוייקט שלך, את זה היית צריך לעשות לפני והיית צריך גם לתת אותם בתוכן האשכול שלך.