View Single Post
ישן 28-09-06, 20:47   # 10
BHXHUI
Rar.co.il

מיני פרופיל

BHXHUI לא מחובר  

ציטוט:
שוב פעם, אין להשוות בין שני הדברים,
קהל היעד של האתר הלועזי הוא הרבה, הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה יותר גדול..

זה לא רלוונטי לעשות כזה שיוון,
והייתי רוצה לדעת מאיפה קיבלת את המידע של ה20 מיליון קיצורי באתר הלועזי, אני מניח שמאותו אתר - לא אובייקטיבי, ואם זה לא מהאתר הלועזי אין לדעת את האמינות של אותו מקור, ככה שתשכח מהאתר הלועזי הוא כלל לא קשור לפה.
אני לא חושב שהם ישקרו, ואתה התכוונת שימוש עזוב קהל יעד. כמו שאמרתי בהתחלה לא איכפת לי מהכניסות- אך שימוש יש, וכמו שציינתי מקודם לא כל אדם יכול למצוא שימוש בשירות.

ציטוט:
ולא סתם זרקת משפט, אתה הגבת על הביקורת שלי, וכשאני אמרתי משו' על התגובה שלך אתה ענית בניגוד מוחלט למה שאמרת בפעם הראשונה, זה לא מראה על רצינות ובטח שלא כאשר מדברים על המועילות של האתר, אין לך כוח להגיב? אל תגיב בכלל... אתה פשוט יוצא פחות רציני כל פעם.
תראה לי את הניגוד בבקשה.
ואני ממש עצוב שאני לא יוצא רציני מפורום...פורום(!)- מי שעושה את עצמו יותר מדי רציני פה פשוט צבוע.

ציטוט:
אני יתן לך אימרה של מישהו יותר מנוסה אמר בנושא שקצת קשור,

אם אתה עומד מול משקיעים ואתה לא מצליח להסביר את הפרוייקט שלך ב3 דקות, אין טעם בפרוייקט.
גם אני לא חושב שזה משפט כל כך חכם כי בכל דבר יש ויש (במקרה שלנו יש משקיעים כאלה ויש כאלה).
וההבדל פה הוא שאותך ואת כל הפורום אני לא צריך "לקנות", בעל פרוייקט כן צריך לעשות זאת למשקיעים.

ציטוט:
אז יופי שעכשיו אתה לוקח את הזמן וחושב אילו שימושים יעילים יש בפרוייקט שלך, את זה היית צריך לעשות לפני והיית צריך גם לתת אותם בתוכן האשכול שלך.
חח סבבה מותק, אם הייתי צריך לחשוב בכלל לא הייתי אומר לך עד מחר בערב פשוט הייתי תוך 10 דקות חושב ושולח. אתה חושב שהדבר היחיד שיושב לי בראש זה לשלוח לך הודעה פרטית עם שימושים?